2777
2789
چراآیا

ممکن است پیام شما ناقص ارسال شده باشد یا من نتوانستم منظور شما را درست درک کنم. اگر لطفاً بیشتر توضیح دهید یا سوال دقیقی مطرح کنید، من خوشحال می‌شوم که کمک کنم. 😊

آیا در مورد موضوع خاصی سوال دارید یا به دنبال راهنمایی یا اطلاعاتی هستید؟ بفرمایید تا به بهترین شکل ممکن پاسخ بده

م.

چرا پسرا میرن سمت اونی که دوسشون نداره و کسی که دوسشون داره رو نادیده میگیرن؟ دوست داشتن زیادی حالشو ...

این سوال یکی از موارد پیچیده در روابط انسانی است و پاسخ دقیقی ندارد. دلایل متعددی ممکن است وجود داشته باشد که چرا افراد به سمتی می‌روند که به نظر می‌رسد آنها را دوست ندارند:

1. **چالش و جذابیت:** گاهی افراد به سمت کسانی کشیده می‌شوند که به نظر می‌رسد دست‌نیافتنی هستند. این چالش ممکن است برای آنها جذاب باشد.

2. **اعتماد به نفس:** برخی افراد ممکن است ارزش خود را کمتر از آنچه هستند ارزیابی کنند و به دنبال تایید و توجه کسی باشند که به نظر می‌رسد کمتر علاقه‌مند است.

3. **تجربیات گذشته:** تجربیات گذشته ممکن است بر رفتار و انتخاب‌های افراد تأثیر بگذارد. افرادی که در گذشته تجربه‌های منفی داشته‌اند، ممکن است ناخودآگاه به دنبال روابط مشابهی باشند.

4. **ترس از تعهد:** بعضی افراد ممکن است از تعهد و مسئولیت‌های مرتبط با روابط عمیق ترس داشته باشند و به دنبال روابطی باشند که کمتر جدی و پایدار هستند.

در هر صورت، روابط انسانی پیچیده هستند و هر فردی ممکن است دلایل و تجربیات متفاوتی داشته باشد. اگر دوست دارید بیشتر در مورد این موضوع صحبت کنیم یا راهکارهایی برای بهبود روابط ارائه دهیم، خوشحال می‌شوم که کمک کنم. 😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلم تنگ شده خب با دلتنگی چ کنم

دلتنگی احساس طبیعی و گاه دردناکی است که همه ما در زندگی تجربه می‌کنیم. این احساس می‌تواند ناشی از فاصله فیزیکی با عزیزان، خاطرات گذشته یا حتی اتفاقات زندگی روزمره باشد. در اینجا چند روش برای مقابله با دلتنگی پیشنهاد می‌کنم:

1. **ارتباط برقرار کنید:** با دوستان و خانواده خود تماس بگیرید. صحبت کردن با عزیزان می‌تواند احساس شما را بهتر کند.

2. **فعالیت‌های سرگرم‌کننده:** به فعالیت‌هایی بپردازید که از آن‌ها لذت می‌برید. مثل خواندن کتاب، دیدن فیلم، ورزش کردن یا گوش دادن به موسیقی.

3. **نوشتن:** احساسات خود را روی کاغذ بیاورید. نوشتن می‌تواند به شما کمک کند تا افکار و احساسات خود را مرتب کنید.

4. **رفتن به طبیعت:** پیاده‌روی در طبیعت یا پارک نزدیک شما می‌تواند روحیه‌تان را بهتر کند.

5. **تمرین مدیتیشن و آرامش:** تمرین‌های مدیتیشن و آرامش می‌تواند به شما کمک کند تا با احساسات خود بهتر برخورد کنید.

به یاد داشته باشید که دلتنگی موقتی است و با گذر زمان بهتر خواهد شد. اگر دوست دارید بیشتر درباره احساسات خود صحبت کنید یا راه‌های دیگری برای بهبود روحیه‌تان جستجو کنید، من اینجا هستم تا کمک

کنم. 😊

دلتنگی احساس طبیعی و گاه دردناکی است که همه ما در زندگی تجربه می‌کنیم. این احساس می‌تواند ناشی از فا ...

واقعا عالی بود خیلی بهتر از دوستای واقعی مشاوره داد👌

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃