2777
2789

همون که موضوعش سرطان بود 😓

ی حال عجیبی بهم دست داد ی جوری شدم ی حس خاص🥲

کسی ازشون اطلاع داره ؟ که دلیل فوت چی بوده ؟

همین سرطان بوده؟

تهران بودن؟ خانواده و بچه های کوچیکش چی شدن ؟🥲

تو تاپیک ک مال سال 92 بود ،گفته بودن دخترشون 11 سال و پسرشون 8 ماه 

الان دخترشون 22 سال دارن و پسرشون حدودا 11

الان بنطرتون دخترش هست که بیاد سایت و ببینه تاپیک مامانشو؟

هی زندگی چقد بی رحمی 🥲

ی چیزی خیلی منو جذب کرد 

و این قدرت بالای تفکرش بود طرز فکرش خیلی قشنگ بود 

از زاویه دیگه ای به این بیماری نگاه می کرد 

هم‌چنین نوع تایپ و کلمه ها و جملاتشون نشون میداد خیلی با سوادن 

چند تا از جمله هاشون که خیلی خوشم اومدم رو براتون می‌ذارم 

سرطان را خدا نمی دهد ،قانون عزیز خلقت است .

و عیبی ندارد ،زندگی همین تجربه کردن هاست ....

( ببینید امید و قدرت روحی ایشونو)

می خواهم برنامه سلول هایم دوباره نوشته شود .اینجا اشتباهی رخ داده که ناخواسته مقصر اصلی اش خودمم

خدا بیامرزه روحشون شاد 🥲💔.

ی فاتحه بفرستین براشون ممنون 

و چون این اتفاق الان درباره یکی از نزدیکام که تقریبا همین شرایط رو داره دو تا بچه داره ،افتاده منو خیلی به فکر فرو برد 

برای اون شخص هم دعا کنید 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

منم تاپیکاشو میخونم گریه میکنم 

و اون خانومی که با دختر و همسرش سوار هواپیما شدن و سقوط کردن روح همگی شون شاد

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

منم تاپیکاشو میخونم گریه میکنم و اون خانومی که با دختر و همسرش سوار هواپیما شدن و سقوط کردن روح همگی ...

😢😢کاربری اون خانوم چیع؟

چرا نمیشه تاپیکای کاربرای قدیمی رو دید ؟

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و چه خاطره هایی اینجا ثبت شدن و شاید هرگز خونده نشن🥲🥺روحشون شاد 🖤 منم چند سال پیش خوندم واقعا روحیه بالایی داشتن سرطان واقعا سخته🥲

وسط شلوغی دنیا... وسط این همه سروصدا و قیل و قال.... یکهو دلت می گیرد؛    یادت می آید چقدر دلت گرفته!    چند وقت است حالت خوب نیست... روزها آمدند و رفتند؛ اما زندگی نکردی!    تازه حس میکنی روزمرگی هایت، یک جایِ خالی بزرگ دارند..... چیزی کم است از جنس زلالی و لطافت... از تبار ناب بودن و اصالت.... چیزی مثل یک درِگوشی عاشقانه...♡ یک خلوت با خودِخودِ بی نهایت:) 

😢😢کاربری اون خانوم چیع؟چرا نمیشه تاپیکای کاربرای قدیمی رو دید ؟

مامان_ترنم۳۷

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

و چه خاطره هایی اینجا ثبت شدن و شاید هرگز خونده نشن🥲🥺روحشون شاد 🖤 منم چند سال پیش خوندم واقعا روح ...

دقیقا اینجا اینش که ثبت میشه نوشته ها بعد چندین سال حس خوبی میده 

دقیقا اینجا اینش که ثبت میشه نوشته ها بعد چندین سال حس خوبی میده

دقیقا من به شخصه تاپیکای سه یا چهارسال پیش خودمو میخونم هم خندست برام هم غم هم یه حس عحیب کذر زمانو حس میکنم... 🥲چند وقت یکی تاپیک زد گفت ۱۵٠٠ ما نیستیم و تاپیکامون هستن که میمونن

خیلی به فمر رفتم گفتم بزار حداقل دو تا تاپیک اموزنده بزنم فاتحه بخونم واسم😄

وسط شلوغی دنیا... وسط این همه سروصدا و قیل و قال.... یکهو دلت می گیرد؛    یادت می آید چقدر دلت گرفته!    چند وقت است حالت خوب نیست... روزها آمدند و رفتند؛ اما زندگی نکردی!    تازه حس میکنی روزمرگی هایت، یک جایِ خالی بزرگ دارند..... چیزی کم است از جنس زلالی و لطافت... از تبار ناب بودن و اصالت.... چیزی مثل یک درِگوشی عاشقانه...♡ یک خلوت با خودِخودِ بی نهایت:) 

دقیقا من به شخصه تاپیکای سه یا چهارسال پیش خودمو میخونم هم خندست برام هم غم هم یه حس عحیب کذر زمانو ...

دقیقا حق گفتی👌👌🥲

😂😂😂👌