2777
2789
عنوان

خیلی هدفم بزرگه آره خیلی بگید میشه رسید یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 33 پست

من ی زمانی رویای بازیگر شدن در کشورای خارجی رو داشتم🤣

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از سرت میوفته کم کم 

ولی خب حتی اگه جدی ام باشی ممکنه بشه یا نشه ولی زندگی کلیشه نیست در حالت عادی اره زیادی رویایی

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken}      ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>> سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

بنظرم زیاد تحت تاثیر فیلما و اهنگای کره ای قرار گرفتی😂😂

نه‌آهنگ کره ای گوش دادم‌نه چیزی 

من بخاطر یکی از شخصیت کره ای و خود کره دوست دارم برم

🚬📽🚶‍♀️💜✋️💔

بنظرم زیاد تحت تاثیر فیلما و اهنگای کره ای قرار گرفتی😂😂

چرا.. اتفاقا یه دختره تواینستاس رفته کره فیلم بازی میکنه نقش کوتاه البته مدل هم هست.. یا یه پسره رفته هند باسلمانخان توفیلم بازی کرده .. 

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
فقط دنبال سوژه گرفتن هستید

عزیزم سوژه گرفتن نیست

کسی که هدفی، اونم یه هدف بزرگ تعیین میکنه تمام تمرکز و توجهش رو روش میذاره یعنی تو الان باید اسم تمام مناطق سئول و شهرهای اطرافش و قیمت خونش و... رو هم بدونی نه تازه اسم مقصد رو هم اشتباه بگی.

اینا رو به طعنه و تمسخر نمیگما! نظر من اینه که سنت کمه و تلاش کنی قطعا به همش میرسی. فقط میگم اگه واقعا رویا و خیالبافی نیست و برنامس براش تلاش کن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم سوژه گرفتن نیست کسی که هدفی، اونم یه هدف بزرگ تعیین میکنه تمام تمرکز و توجهش رو روش میذاره یعن ...

میدونم اینا رو همه رو اشتباهی شد کشور کره و سئول میخواستم بگم برعکس شد

🚬📽🚶‍♀️💜✋️💔