2777
2789
عزیزم شاغلی؟ مشکلت چی بود رفتی قهر؟

نه شاغل نیستم

ی ماشین دارم که میخوام بفروشم خونه رهن کنم ولی بعید میدونم بتونم خونه درست حسابی بگیرم حالا وسایل خونه و خرج بچه بماند 

شوهر منم وحشیه فحش میده فکرمیکنه من کلفتشم اونم حق داره هرجوری میخواد باهام حرف بزنه منم باید لال باشمحتی حق قهر کردن هم ندارم

واقعا خستم

خونه پدرم هم جای موندن نیست مدرسه بچم هم ی طرف 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت چیه؟ بچه هات چند ساله هستن؟

۸و۵ساله مشکل هزار و یک بدی ک شوهرم داره دست بزن و نمیزاره بیرون برم یا لباس مورد علاقه ام بپوشم همش خونه ام افسرده شدم

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

۸و۵ساله مشکل هزار و یک بدی ک شوهرم داره دست بزن و نمیزاره بیرون برم یا لباس مورد علاقه ام بپوشم همش ...

ای داد بیداد ادم جوونیشو بزاره پا این حیوونا اونوقت اینجوری رفتار کنن خدا لعنتشون کنه

بچه دارم نزدیک چهارسالشه خونه اجاره کردم بذ خودم بردمش

اینجا میگم درود به شرفت 

درود به شرف هرکس که بچشو توجهنمی که خودش داره ازش فرار میکنه ول نمیکنه

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

اینجا میگم درود به شرفت درود به شرف هرکس که بچشو توجهنمی که خودش داره ازش فرار میکنه ول نمیکنه

واقعا اسی خیلی قویه دمش گرم

بچه پاره تن ادمه مگه میگه ولش کرد ولش کنن یکی مثه اون بی ذاتا بشن.

نمونش شوهر من هاره بی چاک و دهنه بعدم توقع داره من باهاش قهر نکنمو حرف بزنم😐 انقدر که پرروعه

بخدا شوهر من هرچی دهنش میاد میگه جواب نمیدم کتکم میزنه فرداش حرف میزنه محلش نمیدم باز وحشی میشه که چرا قهری 

واقعا اسی خیلی قویه دمش گرمبچه پاره تن ادمه مگه میگه ولش کرد ولش کنن یکی مثه اون بی ذاتا بشن.

اینقدر هستن که ول میکنن کلی هم توجیه میکنن😔

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

اینقدر هستن که ول میکنن کلی هم توجیه میکنن😔

اره صلب مسعولیت میکنن دیگه فقط به خودشون فکر میکنن میگن فردام این بدتر از باباش میشع واسه همین راحت ازش میگذرن و جونشونو برمیدارن میرن