2777
2789

یه سوپ درست کردم هویج و شلغم و سیب زمینی و گوجه و پیاز اینا ریختم چیکار کنم شیرین نشه آخه همه اینا شیرینن ؟؟؟؟

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابغوره

من همیشع یکم میریزم خیلی خوشمزه میشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یکم فلفل بزن

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
خب آبلیمو برا سوپ جو هس دیگه یا ۵ دقیقه اخر بریز تو قابلمت یا بذار سرسفره هرکی خاس بریزه .

طعم شیرینشو میگیره 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

والا ما درست میکنیم از اینا هم میریزیم شیرین نمیشه عصاره مرغ بزن با آبلیمو و فلفل و تمام راستی سبزیا ...

اخه قبلا درست کردم هم ابلیمو ریختم هم سبزی بازم شیرینه فکر کنم واسه شلغم و هویج باشه

ما دقیقا همین ترکیب درست میکنیم شیرین نمیشه مگه سیب زمینی شیرینهجعفری خورد شده هم بریز پیازم خیلی کم ...

پیاز زیاد میریزم یدونه کامل خورد میکنم 

متاسفانه فقط ابلیمو دارم

خوب اونم خوبه

نمک و یکم ابلیمو خیلی کم بزن ابلیمو تلخ میکنه

فلفل سیاه هم خوش عطرش میکنه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!