2777
2789
عنوان

قطره اهن لیپوزوفر

59 بازدید | 14 پست

سلام بچم ۶ ماهشه،تازه میخوام شروع کنم همون یک میلی لیتر بهش بدم؟

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تازه شروع کردم بهداشت گفت پونزده قطره 

ولی من قطره بهداشتو‌انداختم رفت 

خودم خریدم روش زده ی سیسی همونو میدم

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
بله روزی ی قطره چکان

دکتر توضیح داده بود تو پیجش روزانه ۱۵ میلی گرم، ولی تو ترکیباتش ۷ میلی نوشته 

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
بچه من آزمایش داد دکتر متوجه شد که آهنش کمه و کمی بیشترش کرد.بخاطر همین میگم باید دکتر تشخیص بده

شیر خودتونو میدید ؟ 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
منم تازه شروع کردم بهداشت گفت پونزده قطره ولی من قطره بهداشتو‌انداختم رفت خودم خریدم روش زده ی سیسی ...

شما هم لیپوزوفر قرمز میدید؟

الآن بچم ۵ سالشه.بله شیر خودمو میخورد

خدا حفظش کنه 

مرسی ، میگم قرص اهنم مینداختید تو شیردهی؟ 

چون منم شیر خودمو‌میدم ازمایش نگرفتم از پسرم میگم یوقت اهن شیرم کم نباشه

خدا حفظش کنه مرسی ، میگم قرص اهنم مینداختید تو شیردهی؟ چون منم شیر خودمو‌میدم ازمایش نگرفتم از پسرم ...

ممنونم عزیزم

خدا عزیزان شمارو هم‌حفظ کنه براتون🥰

بله قرص آهن مخصوص دوره شیردهی داده بود دکتر

ممنونم عزیزمخدا عزیزان شمارو هم‌حفظ کنه براتون🥰بله قرص آهن مخصوص دوره شیردهی داده بود دکتر

تشکر گلم