2777
2789
عنوان

درمان افت اکسیژن نوزاد نارس

71 بازدید | 14 پست

پسرم ۲۸هفته به دنیا اومد

از اول مشکل تنفسی داشت و الان اکسیژن در سطح میگیره

آیا درمانی برای این افت اکسیژن هست؟

الان ۵۵ روزشه و هنوز تو بیمارستان بستریه خسته شدم

عزیزم خدا صبرت بده🙏❤️

واقعا صبر میخواد

من پسرم ۱۸ ماهشه

۳۳ هفته دنیا اومد یکماه بستری بود زجر دنیا رو کشیدم

دوستم ۲۸ هفته زایمان کرد بچه اش ۳ ماه بیمارستان بود.

الان زیر کلاهک هست؟

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم تولدکوچولوت مبارک باشه انشاءالله زودتر خوب میشه نگران نباش 

منم دوقلو هام پارسال ۳۲ هفته به دنیا اومدن یک ماه بستری بودن خیلی سختی کشیدم الان یک سالشونه

سخته اما خوب میشه زود باید بمونه تا ۹ ماه

واقعی که باید تو شکم بود تکمیل بشه نمیدونی چرا ۲۸ هفته به دنیا اومد؟

سلام عزیزم تولدکوچولوت مبارک باشه انشاءالله زودتر خوب میشه نگران نباش منم دوقلو هام پارسال ۳۲ هفته ب ...

منم الان ۳۶ هفته ش هست میترسم انقد اکسیژن میگیره برا چشم ضرر داشته باشه

کیسه آبم پاره شده

نه اکسیژن تو دستگاه گذاشتن یه لوله با دستگاه بلندرکلاهک نداره

نگران نباش اگه چیزی روی بینی و دهنش نیست یعنی نصف راه رو رفته

پسر من اخریا کلاهک داشت با لوله اکسیژن کنارش.

گاهی افت اکسیژن داشت ولی ۱۵ روز بعد دیگه خوب شد

با لوله شیر میخوره؟یا شیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫

منم الان ۳۶ هفته ش هست میترسم انقد اکسیژن میگیره برا چشم ضرر داشته باشهکیسه آبم پاره شده

مهم اینه که حالش خوب بشه و مرخص بشه نترس ما بعدشم‌چشم‌پزشکی بردیمشون چندین جلسه تا چشماشون‌خوب شد 

و یه خانم دیگه بچه هاش بخاطر اکسیژن زیاد رگ‌اضافه تو چشماشون بود که بعد از چند هفته خود به خود خوب شد 

نگران هیچی نباش خدا خودش هوای بچتو داره 

وقتی ۳۷ هفته یا ۳۸ هفته شد خوب میشه و میری خونه

منم الان ۳۶ هفته ش هست میترسم انقد اکسیژن میگیره برا چشم ضرر داشته باشهکیسه آبم پاره شده

کلن بچه هایی که اکسیژن میگیرن چشمشون نارس میشه باید ببری چشم پزشکی من هر هفته میبردم.میدیدم نوزادهایی که لازم بود تو چشمشون تزریق بشه یا لیزر بشه

نگران نباش اینا همش میگذره.بچه ات این همه مقاومت کرده یعنی یه بچه قوی و محکم هست.

من دوسال پیش که بیمارستان بستری بودم خیلی اذیت شدم منم کیسه آبم سوراخ شد.پسرم تو ان آی سیو بود همش میگفتم خدایا میشه این روزا بگذره چشم به هم بزنم ببینم دو سال بعده.

خیلی سخت بود ولی توکل کن بر خدا.

انشالله یه پسر باهوش و سالم میشه ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40