2777
2789
عنوان

کسی هست تا حالا دیت نرفته باشه🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این اعلان سایت چیه اه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

والا بگو خب الان سریال بازی مرکب اومده دیگه چرا تبلیغش تو نی نی سایت میکنن😂😐

زندگانی نیست، تمرینِ فراوان مُردن است❤️‍🩹

اونوقت من چنان سوتی هایی میدیم که طرف فکر کنه دیونه ای چیزی هستیم

راستیش منم حرف زدنو فراموش میکنم و سوتی ک کلا بهتره راجبش صحبت نکنیم😔😂👌🏻

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!

من 

حس استرررس

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

من تا حالا نرفته بودم تا که امسال دل رو زدم به دریا و رفتم

الان نزدیک دو ماهه تو رابطم و خداروشکر راضیم

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

بلیطش گرونه

آره پارسال تازه ۵۰ میلیون بود خدا می‌دونه امسال چقدر شده باشه وضعیت مملکت خیلی خرابه

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

من غلط کنم برم دیت

این خنک بازی ها برای من نیامده ک مساقیم برم سم کسی ک بهش بگم بیا ازم سو استفاده  کن بیا بیا 

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

من با دوست پسرم ک رفتم بیرون اولین دیتم بود

یه حس خجالت، هیجان، استرس و...

ولی الان اوکی شدم راحت

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻