2777
2789
عنوان

نظرتون راجب سپهر حیدری چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 8578 بازدید | 402 پست
مگه کلیپای زنشو ندیدی

همین کلیپا رو جنیفر لوپز و انجلینا جولی هم دارن. پس چرا اونا اینقدر محبوبن

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تف به روزگاری که مرد تو سایت پشت زنه باشه و زنا ضد زن باشن اینجا فهمیدم آخر زمون شده

من پشت زنی نیستم ، حرف منو درست متوجه نشدید ،

حرف من اینه کسی که یه سبک خاص رو برای زندگیش انتخاب کرده چرا باید مورد تهمت قرار بگیره ؟؟؟

کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

بازم ربطی به شوهرش نداره .یه خانم تصمیم گرفته اون سبک زندگی رو انتخاب کنه و شوهرش هم پذیرفته ،

بیخود کرده باید از ما نی نی سایتیا اجازه بگیره😂😂

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

آخه برای چی باید زوم کنیم روی طرف و راجع بهش قضاوت کنیم و نظر بدیم اگه جامون برعکس بشه مطمیینا چنین ...

عزمزمه ایشون اتفاقا از همین قضاوت و ویو کسب دراند میکنه و براش مهم نیست

وگرنه با اون هزار تا کامنت خاک بر سری داخل اینستا کارشو استاپ میکرد

بعدم هنرش چیه دقیقا؟

با بدنش کسب درآمد میکنه اینکه دیگه قضاوت نیست وگرنه ایا مثلا یه دنسر حرفه ایه که بخواد با لباس فیت پوشیدن زیبایی رقصشو نشون بده؟

نمیدونم دوست ندارم اینطوری من خجالت میکشم جا اینا😂

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بازم ربطی به شوهرش نداره .یه خانم تصمیم گرفته اون سبک زندگی رو انتخاب کنه و شوهرش هم پذیرفته ،

اگر ازدواج کردی میزاری زنت با همه باشه؟میگی عزیزم بت افتخار میکنم

ب منم ربطی نداره

بیفت به جون مردا و پسرا

بیخود کرده باید از ما نی نی سایتیا اجازه بگیره😂😂

🤣 سپهر و بیار عضو کن دهنشو سرویس کنیم

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
دیگه بی غیرتر و بی قابل تر از این اقا مگه داریم زنش رو داره عرضه نس کنه که چی بشه بره غیرت رو از عل ...

سپهر حیدری از بدن زنش پول درمیاره علی کریمی هم پولای خواهرشو دزدید، فرقی ندارن با هم

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت