2777
2789
عنوان

من همونی ام که عروسی خواهرشوهرمه

706 بازدید | 11 پست

بعد از تعیین تکلیف برای لباس حالا رسیده تعیین تکلیف برای مدل موها 

حالم دیگه داره بهم میخوره 

من تیپ خودمو و مدل های کخ این گفته رو براتون می‌فرستم ببینین آخه به هم میخوره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین هر چی گفتن بگو حالا ببینم چی میشە بعد کار خودتو بکن تو مراسم دیدنت بگو اون مدلی بهم نمیومد تموم دعوا نک کە دردسر نشە برات

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

بفرس مگه نگفتی مومنن تو رستوران فقط میگیرن؟یا اشتباه گرفتم

اینترنتم قطع شد نشد عکس ها رو بزارم 

میگه رستوران زنونه مردونه اش جداست ، من که خودم موندم والله چی میگه

عزیزم مراسم زنونه مردانه جدا و بدون اهنگ سمت مذهبی ها خیلی زیاده چیز عجیبی نیست که. من باشم به خاطر کلاس کاری خودم ارایشگاه میرم اسی. حالا همون یک شبو قناعت نکنین بابااااا

این خواهر شوهرت با این کنترلگری زندگیش دووم نداره 

مشهدی جماعت زیربار حرف زور نمیره ...😁😅

خودم مشهدیم. 

احتمالا ارایشگاه گفته اگر ده نفر بیاری ارایش خودت رایگان میشه... 

یا از اون طرف هم تحت فشاره... نمیدونم خیلی عجیبه

به نظرم نصف حرفاشو انجام بدید اونایی ک خودتون رو به سختی نمی‌اندازد!  نصفشو نه حرفم شد بگید تا همین حد از دستم برمیومد

دوست دارم خواهرشوهرتو با طبر به چهار قسمت نامساوی تقسیم کنم چون خیلی بهم برمیخوره کسی بهم بگه چی بپوش یا نپوش ولی منطق میگه ارزش جنجال درست کردن و تلخ کردن زندگی را نداره.اگه لباس گرفتی قبلا که هیچی اما اگه هنوز نگرفتی و قصد خرید داری لباس که بیشتر تو چشمه را طبق سفارش تیره بگیر.مخصوصا مشکی کار شده به پوست سبزه خیلی میاد یا اگه کلا از تیره خوشت نمیاد و بعدش به کارت نمیاد یچیز ساده ارزونتر بردار ولی دیگه آرایشگاهو بیخیال شده جواب نده یا بگو باشه فقط کار خودتو بکن.ی رستوران که اسم عروسی نیست که دیگه آرایشگاهم بخای به سفارش بری!