2777
2789

من مجردم این مشکل دوستمه گفتم تاپیک بزنم راهنمایی کنید دوستم دانشجوی دندانه شوهرشم خیلی پولداره و آدم سرشناسیه از خودشم ۱۴سال بزرگتره دوستم موقع ازدواج به خودش و خانوادش گفته بود ک من بچه نمیارم تا درسم تموم شه اوناهم قبول کردن 

ولی بعد عروسی شوهرش گفته بود من بچه میخوام و فلان بحث شدیدی سر گرفته بود خیلی معذرت میخوام جلوگیریم نکرده بود یعنی شوهرش نزاشته بود خلاصه باردار شد دانشگاهشم میرفت دوستم ی روز حالش بد میشه میره دکتر بهش میگه ک افتادگی رحم داری رحمت خیلی خیلی پایینه باید فعالیت های روزمرتو کم کنی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعدش الان ۶ماهشه دکتر رابطه جنسیو براش ممنوع کرده چون ب جر افتادگی رحم مشکلات دیگه هم داره متوجه خیانت شوهرش شده و همسرشم گفته که من نیاز جنسی دارم نمیتونم کنترل کنم دست خودم نیست 

الان دوستم چیکار کنه ب نظرتون دانشگاهم نمیتونه بره مرخصی گرفته‌ شوهرش میگه بچمون ی سالش شد درستو ادامه بده ولی دوستم میگه اون زنیکه باهاش بهم خیانت کرده از دوران مجردیش باهاش بوده

دوستم هم اصلا خانواده خوبی نداره ک بعد طلاق پشتش باشن پدرش سال‌ها پیش معتاد شده و میگن کارتون خوابه جاشم کسی نمیدونه مادرش هم زن خرابیه برادرش هم لات و بدرد نخوره صادقانه راهنمایی کنید کسیو نداره