2777
2789

♣︎ نظراتتون و تجربیاتتون راجع موبایل های کپی و غیر اصل چیه ؟؟؟؟♣︎

(( گوشی های موبایل های کپی که برای هر موبایل و که کپی برابر اصل گوشی هستن اما غیر اصل و شرکت و کمپانی های سازنده اش رو نمیدونم برندی هستن مثل اپل آیفون و سامسونگ و هواوی و ••• تا بحال خودتون یا فامیل و بستگان و همشهری و دوست و رفیق و همسایه و خانوادتون داشتین و تجربیاتتون و نظراتتون راجع بهشون چیه ؟؟چقدر عمر میکنن ؟؟ قطعاتشون برای تعمیر پیدا میشه ؟؟ باتری شون چطوره ؟؟ و ••• ))

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

موبایل فیک به هیچ دردی نمیخوره 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بسیار بی کیفیت ان 

برادرم برام سالها قبل یه گوشی بی نام و نشان خرید زدم شارژ خاموش شد دیکه هیچوقت روشن نشد 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسیار بی کیفیت ان برادرم برام سالها قبل یه گوشی بی نام و نشان خرید زدم شارژ خاموش شد دیکه هیچوقت روش ...

بله عزیزم درسته برند عجیب یا گوشی های کپی گلم ؟؟ 

بله گلم درسته ...از چه نظر عزیزم ؟؟

از لحاظ کیفیت 

اصلا وقتی خراب بشه  یا مشکلی پیش بیاد نمیشه کاریش کرد 

قابل اعتماد نیست حتی

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

از لحاظ کیفیت اصلا وقتی خراب بشه یا مشکلی پیش بیاد نمیشه کاریش کرد قابل اعتماد نیست حتی

بله عزیزم درسته خیلی هم عالی ممنونم گلم ...

بله عزیزم درسته خیلی هم عالی ممنونم گلم ...

خواهش میکنم عزیزم