2777
2789

هیچ کسی با دروغ و قضاوت و حسادت و بدبینی و بد بودن و تلافی کردن به جایی نمیرسه و نخواهد رسید چون توی این دنیا تنها مهربانی و گذشت و احترام جواب میده.....از امروز سعی کنیم مهربانتر و با گذشت بیشتر زندگی کنیم....

ولی تو جامعه ای که همه گرگ شدن و گرگ میپسندن جایی برای فرشته ها وجود نداره ...💔

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

قضاوت رو هستم ولی مهربونی رو زیاد از حد نیستم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من داستان ۲۹ماه گروگانگیری رشت رو خوندم الان فهمیدم دنیا چقدر خرابهههه 💔 خدا رحم کنه بعد یکی تاپیک زد میخام طلاهای خواهرشوهرم رو بدزدم

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
ولی تو جامعه ای که همه گرگ شدن و گرگ میپسندن جایی برای فرشته ها وجود نداره ...💔

ما اومدیم که به دنیا قیمت بدیم نه اینکه به هرقیمتی زندگی کنیم....شما خوب باشید و با خوب بودن زندگی کنید

عه شمایی ؟ من یه سوالی ذهنمو درگیر کرده خودم سوادشو ندارم میشه از شما بپرسم ؟

اینکه میگن خدا سرنوشت کسی رو نوشته درسته ؟ یا اینکه نه خدا اختیار داده کدومش درسته ؟

چرا میگن بدون خواست خدا برگی از درخت نمیوفته بعد میگن برای فلان کودک دعا کنید بلاخره دست خدا هست یا نیست ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ما اومدیم که به دنیا قیمت بدیم نه اینکه به هرقیمتی زندگی کنیم....شما خوب باشید و با خوب بودن زندگی ک ...

وقتی ی عده کثیری قیمت ندن بهت و ازت سواستفاده کنن مجبوری ب هر قیمتی زندگی کنی ...و کسی ک ذاتش خوب هست بنظرم هیچوقت هیچی تاثیر نمیذاره روش

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

وای من داستان ۲۹ماه گروگانگیری رشت رو خوندم الان فهمیدم دنیا چقدر خرابهههه 💔 خدا رحم کنه بعد یکی تا ...

اگه چندتا پرونده جنایی بخونی و ببینی میفهمی دنیا دارک تر از این حرفاس و میفهمی هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست حتی نزدیک ترین آدمای زندگیت 

من پرونده مادر که بچه هاشو کشت پدر که بچه هاشو پسر که مادرشو برادر خودهرشو و هر چی فک کنی دیدم و همه اینا واقعین حتی پرونده ای که کارخونه بوده که اعضا و خون آدما رو زنده زنده ازشون میگرفتن