بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من اصفهانیم با اینکه میدونم از لحاظ اقتصادی پیشرفت زیادی میکنه ولی اصلا و ابدا نمیخوام عطاش رو به لقاش بخشیدم اون شهری که بخواد پایتخت بشه فاتحه هوای پاکش از الان خونده میشه چه برسه اصفهان صنعتی که همین الان نمیشه توش نفس کشید
چقدر بدم میاد بعضی ادما به قصد دعوا رو ادمای دیگه ریپ میزنن و تامبگ به حاشیه میره الان من گفتم استان ...
ولی گلی ۵۰ + ۵۰+۱۰ نمیشه صد درصد :)
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎