2777
2789
عنوان

اگر پایتخت عوض بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 79 پست

ده ساله این حرفارو میزنن

مگه الکیه؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببینید جابجایی پایتخت کار بسیار معقولی هست چون تهران زیرساختهاش فرسوده است و به دلیل بزرگی امکان اصل ...

اصفهان آب نداره فرونشست داره ترکیدهه

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
اصفهان آب نداره فرونشست داره ترکیدهه

من اصفهانیم با اینکه میدونم از لحاظ اقتصادی پیشرفت زیادی میکنه ولی اصلا و ابدا نمیخوام عطاش رو به لقاش بخشیدم اون شهری که بخواد پایتخت بشه فاتحه هوای پاکش از الان خونده میشه چه برسه اصفهان صنعتی که همین الان نمیشه توش نفس کشید

چقدر بدم میاد بعضی ادما به قصد دعوا رو ادمای دیگه ریپ میزنن و تامبگ به حاشیه میره الان من گفتم استان ...

ولی گلی ۵۰ + ۵۰+۱۰ نمیشه صد درصد :)

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من اصفهانیم با اینکه میدونم از لحاظ اقتصادی پیشرفت زیادی میکنه ولی اصلا و ابدا نمیخوام عطاش رو به لق ...

والا گلی ب سر تهران نزدن ک اصفهان بخوان آباد کنن کلا هر جا برن اونجا میشه جهنم😂

البته از لحاظ مالی فکر کنم تهران درامدشون از شهرهای دیگه بیشتره قطعا پایتخت بودن تاثیر میزاره.

تهران درآمد هست ولی ب همون اندازه مخارج سنگین 

اگه مستاجر باشی که هیچی 

فقط یا پول رهن داشته باشی یا خونه از خودت  باشه در اون صورت آره واقعا خوبه