2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره یکی دوسال آخر میشه 

به جای  دانشجوهای مایه دار و خرپول میری شیفت و اونا بهت پول میدن 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

آره یکی دوسال آخر میشه به جای دانشجوهای مایه دار و خرپول میری شیفت و اونا بهت پول میدن

یکی از فامیلای ما دوسال پیش هر ساعتی ۵۰۰۰۰ تومن بهش میدادن 

نرخ الانشو نمیدونم

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

من از ترم ۵ کار کردم البته تو دانشجویی هرجایی نمیشه رفت من مرکز جراحی زیبایی بودم و مرکز سالمندان

ببخشید کارتون چی بود تو این جا ها  بعد حقوقش خیلی کمه؟ 

من چون دانشگاهم آزاده خواستم برم سرکار که بتونم بدم شهریشو

ببخشید کارتون چی بود تو این جا ها بعد حقوقش خیلی کمه؟ من چون دانشگاهم آزاده خواستم برم سرکار که بتو ...

تو مرکز جراحی زیبایی تو بخش بستری بودم کارش سبک بود ادمیت میکردم گزارش نویسی خلاصه و مریض از اتاق عمل میگرفتم سالمندان هم نظارت روی دارو های مریض ها و بیشتر رسیدگی ب مریض های بدحال تر ک ی جورایی مراقبت ICU لازم داشتن

کدوم شهری؟ برو حتما ی جورایی کمک خرج میشی منم پرستاری آزاد خوندم خیلی اذیت شدم دوران دانشجویی 

ببخشید کارتون چی بود تو این جا ها بعد حقوقش خیلی کمه؟ من چون دانشگاهم آزاده خواستم برم سرکار که بتو ...

حقوقش کمتر از پرستار فارغ التحصیل شده و طرح رفته س ولی از هیچی بهتره اگه شهر بزرگ باشی درآمدش خوبه

تو مرکز جراحی زیبایی تو بخش بستری بودم کارش سبک بود ادمیت میکردم گزارش نویسی خلاصه و مریض از اتاق عم ...

چرا اذیت شدین؟ من خیلی استرس دارم سرم منت میذارن از بهمت شروع میشه دانشگام الان راضی هستین از اینکه آزاد بودین؟ من تو انتخاب رشته ام اصلا پیراپزشکیای دیگه دولتیشو نزدم مثل هوشبری و اتاق عمل و مامایی گفتم بازارکار ندارن 

شما خوابگاه بودین؟ 

چرا اذیت شدین؟ من خیلی استرس دارم سرم منت میذارن از بهمت شروع میشه دانشگام الان راضی هستین از اینکه ...

سر هزینه هاش تو فشار بودم یکم پدر منم مثل پدر شما با اینکه میتونست بده یکم اذیت کرد بیشتر مادرم حمایت کرد ن من خودم تهرانم آزاد تهرانم خوندم بهترین کارو کردی رفتی آزاد درسته اذیت میشی سر شهریه ش ولی تعهد خدمت دولتی رو نداره و بخوای مهاجرت کنی کارت خیلی راحته