2777
2789
عنوان

ارزوت تو شب ارزو ها چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 45 پست

نمیدونم

سلامتی دلخوش لبخند خانوادم

محبت مهروعشق تو زندگیم

بیشتر جنبه معنوی داره خواسته هام

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه سلام خوبینان شاالله بهترین چیزا نصیبتون بشه تو این شب

سلام عزیزم خیلی ممنون انشاالله با دعای شما ، منم براتون بهترین ها رو از خدا میخوام 💗

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

ارامش و دلخوش و تن سلامت و جیب پراز پول کنار عشقای زندگیت😍😍

انشاالله 💗💗

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

توروخدا واسه شفای منم دعاکنید خیلی محتاج دعام .انشاالله همتون حاجت روا بشین

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤

توروخدا واسه شفای منم دعاکنید خیلی محتاج دعام .انشاالله همتون حاجت روا بشین

انشاالله خدا بهت سلامتی بده عزیزم 💓💓

انشاالله خدا بهت سلامتی بده عزیزم 💓💓

ممنون عزیزم .حاجت روابشین گلم

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤

برقرار شدن حکومت عدل آقا امام زمانمون به همین زودیا

سلامتی و طول عمر با عزت خانوادم و خودم

تموم شدن انتظارم و آروم گرفتن دلم 

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

انشاءالله همه به خواسته های قلبیشون برسن آمین. 

راستی عزیزم یه تاپیکت گذاشتی چله شگفت انگیز میشه از الان انجامش بدم یا زمانش فقط مخصوص اون روز بود؟ 

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  در انتظار تیکر بارداری

انشاءالله همه به خواسته های قلبیشون برسن آمین. راستی عزیزم یه تاپیکت گذاشتی چله شگفت انگیز میشه از ا ...

مرسی عزیزم بابت دعای قشنگت ، تو یه پیج عضوم تاریخ چله ها رو میزاره این چله فردا روز اخرش هست  ولی اگه بخوای پیجشو میدم چله های جدید شروع کنید انشاالله حاجت روا بشی 💗

مرسی عزیزم بابت دعای قشنگت ، تو یه پیج عضوم تاریخ چله ها رو میزاره این چله فردا روز اخرش هست ولی اگ ...

فدات عزیزدلم مرسی همچنین خدا به دل مهربونت نگاه کنه هرچی میخوای بهت بده.ممنون میشم اسم پیجش بدی

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  در انتظار تیکر بارداری

انشاءالله همه به خواسته های قلبیشون برسن آمین. راستی عزیزم یه تاپیکت گذاشتی چله شگفت انگیز میشه از ا ...

فرستادم خدا میدونه کی میاد سایت خرابه 

فرستادم خدا میدونه کی میاد سایت خرابه

ممنون عزیزم🙏🏻