2777
2789
عنوان

خوشم از واحد بغلی میاد زنو شوهر چقدر باهم میحرفن

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 99 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیین موضوع مورد علاقه شوهرت چیه به حرف میاد، اینوجور زن و شوهرها حرف های مشترک زیادی دارن با هم...

بخدا هیچی نمیگه . مثلا اتفاقی افتاده باشه بمن نمیگه وقتی یکی بهش زنگ میزنه راجبش براش میگه من میفهمم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

من که حالا اکثرا تنهام تو خونه. همسایه بغلیمون ولی هربار کلید میندازن دارن بحث میکنن. زن فقط جیغ و داد داره. البته فکر کنم شوهرشم یکم خنگ میزنه زنشم با لحن بد و تحقیرآمیز هعی داد میزنه سرش. اوایل فکر میکردم دعواشون شده بعدا دیدم نه مدلشونه بعدشم باهم غذا میخورن و یه جاهایی میگن میخندن

والا ماهم همینیم عزیزم من تا دهن باز کنم شوهر میگه بس ون دیگه غر نزن درحالی که واقعا غر نمیزنم اگه بزنمم حق دارم هرچی خراب شه خونمون درست نمیشه کلافه میشم کثیف کاری اینام که پیشکش دیگه از هر ۱۰ بار ی بارشو خسته باشم غر میزنم که اصلا نمیذاره ادامه بدم زود ساکتم میکنه.حرفم که کلا نمیزنیم باهم

جالب اینجاس همو خیلیم دوست داریم مثلا😐

من که حالا اکثرا تنهام تو خونه. همسایه بغلیمون ولی هربار کلید میندازن دارن بحث میکنن. زن فقط جیغ و د ...

نکنه ما همسایتیم🤣 البته ما باهم نمیخندیم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
خوبه باز شوهرت ساكته ما خونمون بلعكسه شوهرم مدام در حال غر زدنه در حال ايراد گرفتن خيليييي بده و رو ...

وای وای شوهر منم

یکسره دعوا راه میندازه با ما

سر همه چی هم نیم ساعت میره بالا منبر

واسه بچه ۵ ساله نیم‌ساعت غر میزنه.نمیگم رفتار بچم بدون ایراده،ولی رفتار شوهرم فاجعس