2777
2789
عنوان

متاهل و بدون بچه و یائسه

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 31 پست
منالبته هنوز یائسه نشدم، ۴۵ سالمه

از اینکه بچه نیاوردین راضی هستین هنوز؟

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منالبته هنوز یائسه نشدم، ۴۵ سالمه

خودخواسته بوده؟من بچه ندارم ۷سال نمیخواستیم.ولی الان فهمیدم دارم یائسگی زودرس میگیرم.ذخیره تخمدانم کم شده خییییللییی

دردم از یار است و درمان نیز هم

فقط یکی دو تا از این سلبریتیا رو تو مصاحبه هاشون دیدم گفتن پشیمونن. راست و دردغشو نمیدونم. یکیش لیلا فروهر، مرجانه گلچین، بازم بودن یادم نیست

از نزدیکان کسی رو نداشتیم‌ 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
عزیزم شما ۳۰ سالته و هنوز تا یایسگیت خیلی نونده حس میکنم دچار استرس و فورو خیال الکی شدین تا اون نوق ...

منظورم اینه که اگه به خواست خودم هیچوقت بچه دار نشم، بعدا پشیمون میشم؟ کاش میشد آینده رو دید

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
نه عزیزم. خواستم از این افراد سوال کنم. چون دوست ندارم کلا مادر شم و میخوام ببینم بعدا پشیمون میشم ی ...

ببین قاعده اینه که یکی از زوجین زودتر فوت می‌کنه. اگه فرزند نباشه در سن بالا مثل کسی که هرگز ازدواج نکرده تنها میمونه

به عنوان یه مادر میگم پشیمون میشی.

نگرانی نداری بابتشون؟ من کلا بینهایت آدم نگرانی ام طوری که چه مجردی چه متاهلی قرص اعصاب میخورم تا زندگی عادی داشته باشم. همش نگران نیستی که وای بچم سختی میکشه تو دنیا؟

خودخواسته بوده؟من بچه ندارم ۷سال نمیخواستیم.ولی الان فهمیدم دارم یائسگی زودرس میگیرم.ذخیره تخمدانم ک ...

بله از روز اول نخواستیم، هنوزم از تصمیممون راضی هستیم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
منظورم اینه که اگه به خواست خودم هیچوقت بچه دار نشم، بعدا پشیمون میشم؟ کاش میشد آینده رو دید

نمیدونم عزیزم ولی بچه اگه شرایطشو داری بیار بنظرم چون حدافلش در اینده یه نفرو داری که از خون خودته 

نگرانی نداری بابتشون؟ من کلا بینهایت آدم نگرانی ام طوری که چه مجردی چه متاهلی قرص اعصاب میخورم تا زن ...

عزیزم من دو تا این دنیا دارم یکی تو اون دنیا .ولی سپردم صفر تا صدش را به خود خدا و آنچه که در توانم باشه هم کوتاهی نمیکنم.