سلام. کسی رو میشناسید که متاهل و یائسه باشه و به اختیار خودش بچه دار نشده باشه؟
حسش چیه؟ رضایت یا پشیمونی؟
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فقط یکی دو تا از این سلبریتیا رو تو مصاحبه هاشون دیدم گفتن پشیمونن. راست و دردغشو نمیدونم. یکیش لیلا فروهر، مرجانه گلچین، بازم بودن یادم نیست
از نزدیکان کسی رو نداشتیم
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
عزیزم شما ۳۰ سالته و هنوز تا یایسگیت خیلی نونده حس میکنم دچار استرس و فورو خیال الکی شدین تا اون نوق ...
منظورم اینه که اگه به خواست خودم هیچوقت بچه دار نشم، بعدا پشیمون میشم؟ کاش میشد آینده رو دید
نگرانی نداری بابتشون؟ من کلا بینهایت آدم نگرانی ام طوری که چه مجردی چه متاهلی قرص اعصاب میخورم تا زندگی عادی داشته باشم. همش نگران نیستی که وای بچم سختی میکشه تو دنیا؟