سلام. کسی رو میشناسید که متاهل و یائسه باشه و به اختیار خودش بچه دار نشده باشه؟
حسش چیه؟ رضایت یا پشیمونی؟
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه عزیزم. خواستم از این افراد سوال کنم. چون دوست ندارم کلا مادر شم و میخوام ببینم بعدا پشیمون میشم یا نه.
عزیزم شما ۳۰ سالته و هنوز تا یایسگیت خیلی نونده حس میکنم دچار استرس و فورو خیال الکی شدین تا اون نوقع دنیا هزار بار میچرخه ،توکلت به خدا باشه گلم اینجور که فکر میکنی نیست