2777
2789
عنوان

شما رو به خدا قسم بیاین کمکم کنین نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 18 پست
همه همینو میگن ولی خب به رشته دیگه ای علاقه ندارم متاستفانه البته حفظیاتم خوبه

بگرد ببین تو چه رشته فنی علاقه داری بخدا منم اولش فکر میکردم خب مگه چیه میشنم میخونم معدلمم بالا راحت قبولم ولی الان میبینم از ی جایی به بعد دیگه زور میزنی ولی دست خودت نیست نمیشه

بگرد ببین تو چه رشته فنی علاقه داری بخدا منم اولش فکر میکردم خب مگه چیه میشنم میخونم معدلمم بالا راح ...

آها عزیزم باشه البته من علوم هفتم خراب کردم ۱۸ شدم فک نکنم الف بیارم اگه نیارم اصلا پامم نمیزارن ممنون از راهنماییت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ ارزشی داره؟اگه امتحانتو بد بدی دارت میزنن؟ده سال دیگه چ تاثیری تو زندگیت داره؟اصلا یادت میاد فلان ...

خیلی خستم آجی خیلی خستم😭😭😭دلم میخواد چند روز درحد مرگ بیخیال از این دنیا باشم مغزم یاری نمیکنه 

از ی طرفم عذاب وجدان خانوادم و اون همه خرجی ک برام کردن

خیلی خستم آجی خیلی خستم😭😭😭دلم میخواد چند روز درحد مرگ بیخیال از این دنیا باشم مغزم یاری نمیکنه از ...

هممون این مراحل رو گذروندیم میفهمم چی میگی

ولی با استرس مدونی افسرده میشی؟ قطعا خانوادت اون موقع ناراحت تر میشن.

فشار نیار بخودت حالا ترم اوله چیزی نمیشه ک فوقش بانمره کم پاس کنی  زندگی ادامه داره

فردا هم اول رجبه شب آرزو ها دعا کن ک خدا صداتو میشنوه

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40