2777
2789

۶ ۷ سال ازخونه داریم میگذره ماهیچ وقت اقدام نکردیم برای بارداری ..ماه پیش فقط یبار جلوگیری نداشتیم برای اولین بار خلاصه فکرشونمیکردم وبیبی چک هاله دار شد و آزمایش دادم که ۳۹۰ بود بتا .. 

امروز یه پک اماده کردم بیبی چک  وازمایش و کفش دخترونه نوزادی و شامپوبچه گذاشتم داخلش .دوربین گوشیو آماده کردم و گفتم برو پفیلارو از توآشپزخونه بیار ک فیلم ببینیم  تارفت تواشپزخونه گفت این چیه باز کرد اومد عقب گفت هنگ کرده بود گفتم بروببین خودت.. بابغض  گفت حامله ای🥺 ؟

توجعبه رونگاه میکرد وآروم گریه میکرد ازگریها هاش منم دیگ شروع کردم ‌ ب اشک ریختن 🥲😂🫠  بهم گفت تومامان قشنگی میشی عشقم .. بغلش کردم حس کردم دوباره بعد این همه سال عاشقش شدم 🥲🥰

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😭منم ذوق کردم🥺اولش فک کردم واکنشش بد بوده🥺🧡

من بهش گفتم چرا  اولش اینطوری بودی گفت نمیفهمیدم سرکارم گذاشتی گفتم اصلا این چیه مال کیه میگفت هنگ‌کردم یلحظه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اخیییییی عزیزم مبارکتون باشهچند سالتونه

۲۴ سالمه و اون ۲۸ ۲۹

ممنون عزیزممم

😭منم ذوق کردم🥺اولش فک کردم واکنشش بد بوده🥺🧡

عزیزدلمی ممنوننن

خدا حفظش کنه دعا کن منم باردار بشم تو حسرت این لحظه ام

انشالله برات صلوات فرستادم عزیزززم خداانشااله دامنتوسبز کنه 💚