2777
2789

خواهشا از ته دلتون به نیت تموم شدن سرفهای دخترم و خوب شدن یک صلوات هدیه کنید به خانم ام البنین «س» اجرتون با اقا صاحب الزمان «عج» 

چندین نوع شربت بهش دادم ولی دریغ از یک ذره تاثیر

اگه راهکاری هم میدونید ممنون میشم پست بزارید🙏🏻

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.                                             

چرا دکتر نمیبری؟

مریضی سخت و طولانی باید امپول بزنه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا دکتر نمیبری؟مریضی سخت و طولانی باید امپول بزنه

بردم فقط دیفن هیدارمین داده

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.                                             

انشاالله حالش خوب بشه

پسر منم همینجوری بود بهش هر چند ساعت روتارین دادم معحزه شد انگار

شماهم امتحان کن

چیز بدیم نیست ولی خیلی تاثیر داره

من هنوز دارم میدم با اینکه سرفه نداره

برای سلامتی شون صلوات فرستادم لطفاً برای امضام‌ دعا کنید ممنونم 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

اسپری سالبوتامون بزن

برای سرفه؟ 

بزنم داخل دهانش؟ 

بردم فقط دیفن هیدارمین داده

برم هگزین هم خوبه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

عزیزم  من دختر خالم حالش خوب نبود دکتر زیاد بردنش دوسه سالشه تازگیا بود گفتن شیر خر خوبه خالم پیدا کرد  ی قاشق فکنم یخورده بهش داد کاملن خوب شد 

من شنیدم خوبه البته کم زیاد نباید بدی 

عمم اسم داره حالش یبار خیلی بد بود جوری بود که خفه میشد 

اونم شیر خر یخورده خورد حالش خیلی خوب شد 

انشاالله حالش خوب بشهپسر منم همینجوری بود بهش هر چند ساعت روتارین دادم معحزه شد انگارشماهم امتحان کن ...

عزیزم از دیشب بار چهارمه روتارین با عسل دادم

عزیزم من دختر خالم حالش خوب نبود دکتر زیاد بردنش دوسه سالشه تازگیا بود گفتن شیر خر خوبه خالم پیدا ک ...

اها ممنونم

باید پیجور بشم