2777
2789
عنوان

لایک کنید براتون سوره یاسین بخونم🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 30 پست
چندسالشه؟

هشت

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.                                             
عزیزم از دیشب بار چهارمه روتارین با عسل دادم

عسل نده 

منم عسل میدادم بیشتر تحریک میشد

با یه نصف لیوان آب جوش قاطی کن

بعد ده دیقه چتد بار هم بزن به آروم آروم بخوره

پسر من به خدا شب تا صبح سرفه های وحشتناک داشت تازه دوشبِ تونستم بخوابم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عسل نده منم عسل میدادم بیشتر تحریک میشدبا یه نصف لیوان آب جوش قاطی کنبعد ده دیقه چتد بار هم بزن به آ ...

اها ممنون خداروشکر... تب هم داشتن

چند سالشه پسرتون

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.                                             
پیاز بزار تو قابلمه وقتی پخت آبش رو یده بخوره

خیلی بدغذاست بدمزه نمیشه

دکتر به من گفت پیاز بزن تو عسل بخور

برای سرفه؟ 

خوب شدین؟ 

اها ممنون خداروشکر... تب هم داشتنچند سالشه پسرتون

پسر من ۵سالو نیمشه

والا پسر من از اول پاییز تا الان چند بار مریض شد دیگه آخرین بار تب کرد خوب شد ولی سرفه هم داشت خوب شد اما دوباره سرفه ها شروع شد ول هم نمیکرد

هر چی شربت بود دادم حتی شربت حساسیت هم دادم یه کوچولو بهتر میشد باز دوباره

انقد سرفه میکر دیگه میخواست بالابیاره

پسر من ۵سالو نیمشهوالا پسر من از اول پاییز تا الان چند بار مریض شد دیگه آخرین بار تب کرد خوب شد ولی ...

دختر منم از وقتی رفته مدرسه این باره پنجمه تب میکنه و مریض میشه پنج نوع انتیبیوتیک دادم از دیروز سرفه های خلطی داشت که استفراغ میکرد امروز سرفه های خشک ک نفسش بند میاد

خیلی ضعیف شده خیلی هوا سرده

دختر منم از وقتی رفته مدرسه این باره پنجمه تب میکنه و مریض میشه پنج نوع انتیبیوتیک دادم از دیروز سرف ...

اخ آخ پسر منم از وقتی رفت میش دبستانی مریض شد 

اکثرا هم ویروسی به خدا پدرم در اومد

دکترش میکه چون کلا آلرژی هم داره بدنش مستعد گرفتن انواع مریضی ها از سرماخوردگی و ویروساست

بدبختی به آلودگی هوا هم حساسیت داره

دوستان برای سلامتی دختر گل استار دعا کنید ایشان هم برای حاجت تون سوره یس می خونه

@اعتصامی    

@دل_غمگین    

@مامانبزرگپانیذ    

@دخترناراحت    

@دختری_که_جک_ولش_کرد    

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

دوستان برای سلامتی دختر گل استار دعا کنید ایشان هم برای حاجت تون سوره یس می خونه@اعتصامی @دل_غمگین ...

سلام قربونت برم

یک دنیا ممنونم بابت تگ 

الهی حاجت روا باشی جانم❤️❤️❤️

❤️🤍PEGAH🤍❤️