2777
2789
عنوان

برای کسی که با بچه کوچک میخاد بره عروسی چ توصیه ای دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 25 پست

اولا شما که شیر دهی باید یقه لباست مناسب با شرایطت باشه 

حالا که نمیتونی سعی کن چیزهایی ببر که ته دل بچه رو بگیره مثلا فرنی یا پوره 

شیر خشک و آبجوش ببر 

اگر پستانک میگیره حتما ببر

کمی پنبه ببر اگر خوابش می اومد بذاری گوشش

پتو و لباس گرم حتما ببر

اگر کالسکه داره که پشت کالسکه صاف میشه ببرش موقع خواب خیلی خوبه 

پوشک و دستمال مرطوب و زیر انداز برای تعویض و لباس اضافه هم که حتما ببر 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید یه لباس راحتتر مثل کتو دامن بپوشی ک زیر کت یه تاپ آزاد باشه . همه تورو درک میکنن ک شیرمیدی. حتم ...

قبلا کت و شلوار پوشیدم تکراری شده الان شومیز شلوار بپوشم؟ بد نمیشه 

نمبشه درجه ۱ هست

ببین من باردارم و سی دی های هلاکویی رو گوش میدم

تمام حرفش اینه که بچه نباید خوابش به هم بخوره

باید سر موقع بخوابه و هیچ سر و صدایی نباشه

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

راهی نداره لباس دیگه ای بپوشی ؟ احیانا یقه ات باز نیست که بتونی راحت تر شیر بدی 

من عمه ام پنبه میذاشت تو گوش بچه که خیلی سر و صدا اذیتش نکنه 

و اینکه هر توصیه ای هم که بکنیم بازم عروسی قراره سخت بگذره مگه نی نی گلت از سر و صدا و شلوغی خوشش بیاد و حواسش پرت بشه یکم 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
قبلا کت و شلوار پوشیدم تکراری شده الان شومیز شلوار بپوشم؟ بد نمیشه

نه خیلی شیکه .الویت اولت تیپت نباشه الویت اولت بچت باشه ک راحت بتونه توبغلت شیربخوره. وتیپت جوری نباشه ک با اون وضع شیردادنت مضحکه بشی ک بهت بگن توک میدونستی شیرمیدی چرا تنگ پوشیدی چرا راحت نپوشیدی. دیگران بهت یادندن ک چی کنی بلکه دونفر ازت چیزیادبگیرن.