2777
2789

وقتی چندبار تاپیک زد برای شفای پدرش حمد بخونید 

وقتی از سال ۹۸ عضو اینجاست یعنی تنها جایی ک میتونه دردش رو بیان کنه اینجاست 

خودمون مگه کم بدبختی داشتیم سریع اومدیم تاپیک زدیم راجبش و با همدردی باقی خانما اروم شدیم 

ایشونم تو شک هستد 

اینقدر شکاک و بدبین نباشید این موضوعی نیست ک طرف برای بازدید خوردن دروغ بگه 

استارتر من درکتون میکنم خدا بهتون ارامش بده 🖤

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا  رحمت  کنه

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

خدا رحمتش کنه  انشالله غم احرتون باشه مرگ پدر بدترین غمه 

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
بیان کردن مال چندروز بعده نه همون لحظه

لطفا  کسی رو که عزیزش رو از دست داده قضاوت نکنین ، آدم داغدار انقدر تو شوک هست که هر کاری ممکنه بکنه ، حتی ممکنه گریه نکنه آروم یه جا بشینه ، یا ممکنه فقط بخواد بایکی حرف بزنه تا مغزشو ساکت کنه

دو سال پیش برادر جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم توروخدا برای شادی روحش صلوات یا فاتحه بفرستید.                🖤داداش مهربونم شرمنده ام که هنوز بی تو نفس میکشم🥀🥀🖤

پدر بنده فوت شد پارسال یک هفته نتونستم صحبت کنم بعد از یک ماه گوشیمو روشن کردم 

من به خودم آسیب زدم ۶ ماه افسردگی گرفتم پدرم برگشت؟؟؟

عزیزم خودتو نباز هرکسی واکنشش یه جوره فقط اینکه با هیچ واکنشی اونی ک رفته برنمی‌گرده پس به روح روانت آسیب نزن بعد مثل من پشیمون میشی(:

نوشته‌”الان” چجوری‌فوری میاد تاپیک‌بزنه!

خوب مگه چه ایرادی داره 

شوهر یکی از اقوام جوون هم بود فوت کرده بود زنه میومد استوری میزاشت همش گوشی دستش بود 

اینجوری میخوان خودشونو آروم کنن