2777
2789

دلم گرفته یهو ناخودآگاه مقایسه خودم و همکارم اومد تو ذهنم 

من برای استخدامی ۳ سال درس خوندم اون با سهمیه بدون آزمون قبول شد من دانشگاه دولتی یه شهر دیگه خوندم مسیر رفت و خوابگاه و.... اون آزاد همین شهر خودم هیچ فرقی هم الان تو سرکار بینمون نیست 

اون قبل گرونی تقریبا سال ۹۷ ۹۸ بود یهو خونه خرید ما تا بخریم یهو گرون شد موندیم تا امسال 

از اونور زودتر خونه دارشد پس ماشین عوض کرد و بچه آورد من چون مستاجر موندیم ماشین عوض نکردیم و بچه نیاوردیم

نگید حسودی 

شایدم حسودم 

نمیدونم فقط دلم خواست باهاتون درد و دل کنم

همه اینا یک طرف چون به اینا راحت رسیده مسلما حرص و جوش نخورده پوست و موشم عالی مونده

بحث حسادت نیست 

شاید ی جور قیاسه

ک شما تلاش خودتو میبینی و ی همچین حسی بهتون دست میده

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شب و روزم شده از این فکرا چی کار کنم🥲🥲

قطعا فکرت هیچ کمکی بهت نمیکنع

یا تلاشت بیشتر باید بشه

و بنظرم الکی ذهن خودتونو مسموم نکنید

این کار فقط باعث اشفته شدن خودتون میشه تمرکزتونو از دست میدین

ولش کن ی وقتا و بعضی اتفاقا دست ما نیست

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

ول کن بابا

بخوای مقایسه کنی زندگی برات زهر میشه

همیشه یکی بهتر از ما هست 

همیشه یکی با پارتی و اینا هست

خودت رو همیشه با گذشتت مقایسه کن ببین بهتر شدی بدتر شدی و....

همین که ۳ سال خوندی تهش قبول شدی خودش موفقیت بزرگیه خوشحال باش برای خودت

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

عزیزم باطن زندگی خودتو با ظاهر زندگیش مقایسه نکن شکرگذاری کن خدا برات بهترینشو میده بعد هر سختی آسایش هست من خودم تو بدترین شرایط الان حتی باورم نمیشه که چجوری از اون منجلاب رسیدم به اینجا 

همش میگم همه ی شانس برای یک نفر پس بقیه چی

اره دیگه 

بنظرت همه چی الان سر جای خودشه؟

نه دیگه ولی هیچکس هیچ کاری نمیتونه کنه

ول کن بابابخوای مقایسه کنی زندگی برات زهر میشههمیشه یکی بهتر از ما هست همیشه یکی با پارتی و اینا هست ...

کاش باهاشون در ارتباط نبودم

اززصببببح دنبال کامپوزیت و شیدینگ لب که کجا خوبه برن بودن

من دنبال وام رسالت برای قسط خونه

عزیزم باطن زندگی خودتو با ظاهر زندگیش مقایسه نکن شکرگذاری کن خدا برات بهترینشو میده بعد هر سختی آسای ...

خداروشکر عزیزم

بدتتتتر اینکه هی میگن بیا نوبت کاشت ابرو برای توام بگیریم ما بهمن ماه میخواییم بریم تهران توام بیا

یکی نیست بگه من تو قسط بیمه ماشین موندم کاشت ابرو میخوام چیکار 

هر روز میگن برین کافه تولد فلانی را بگیریم