2777
2789
عنوان

زشت بودنم آزارم میده

252 بازدید | 35 پست

عمیقأ از ته دل آتیش میگیرم و دلم میخاد بمیرم 

تحمل اینهمه زشتیو ندارم . بدون آرایش فرقی با ی پسر ندارم حتی از اونام بدتر خیلی پسرا خوشگلن .. واقعا زشتم هیچوقت هیچکس دوسم نخواهد داشت، هیچوقت هیچکس دوس نشد باهام تنهام همیشه بخاطرش ...

و اره تاثیر داره ظاهر، من اونروز تو باشگاه ی دختر زشت قدکوتاه شبیه خودم دیدم البته زشتتر بود و مثل خودم تنها ک فهمیدم تنهایی مون برا چیه.. هیچکس هیچوقت با ما دوس نمیشه... من تحمل اینهمه زشتیو ندارم ، شاید مسخره هم کنن تازه... دماغم قوز داره وحشتناک ، پوستم افتضاح ، صورت کج 

...

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

عمل کن

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

عمل کن

با عمل دماغ همه چی درست میشه؟ 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسالتهتو سن بلوغ چهره ممکنه خوب نباشه

نه بابا بیست سالمه

همه فکر میکنن زشت هستن ولی به چشم بقیه قشنگ هستن

نه متاسفانه بقیه هم گفتن.. از رفتارم معلومه. من حتی پوسته دخترم ندارم

با عمل دماغ همه چی درست میشه؟

عمل کن

روتین پوست و مو داشته باش

ماساژ صورت انجام بده

باشگاه رو حتما برو

مدل موهات رو چتری بزن ترجیحا پرده ای

کاشت مژه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶