2777
2789

بد ۶ سال 

حالم خوب نیست چیکار کنم

هیچ وقت نمیبخشمت پست ترین آدم دنیا امیدوارم انقدر درد بکشی و عذاب تو زندگی که نفست قطع بشه دوباره درد کمرت خم بشه دوباره درد ولی هیچوقت نمیری فقط درد بکشی و عذاب امیدوارم یه دختر ......گیرت بیاد و آنقدر بهت خیانت کنه تا بفهمی با احساسات یه دختر معصوم بازی کردن یعنی چی خدایا حق من نگیری بندت نیستم💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تو زندگیم تاحالا تجربه این ک واقعا ی پسر رو از ته دل دوست داشته باشم و براش وقت بذارم و خلاصه هرچی فکر کنی ک برای دوست داشتن و نگه داشتن ی پسر و رابطه میتونه باشه رو انجام دادم خیلی خورد شدم ما دو تا ادم متفاوت بودیم ک هیچیمون بهم نمیومد دو تا ادم متضاد 

در آخر این همه شکستن و تحقیر شدن تو رابطه ک بودم کارم ب روانپزشک و تراپیست و قرص خوردن رسید ( با ی خود شیفته تمام دوست بودم ) ک انگار جادوم کرده بود جلو کلی آدم فش ناموسی بهم میداد و قهر می‌کرد من خر بر می‌گشتم منت میکشیدم  و در آخر با ۵ نفر که نفر ۶ دوست فابریک خودم بود بهم خیانت کرد 

همیشه بهم میگفتن کات کن خدا هست میشه مرحمت قبول نمیکردم میگفتم هه خدا چجوری میخاد تنهاییمو پر کنه خدا مگه کنارمه ک برم باهاش بیرون ولی وقتی ک کات کردم رو آوردم ب خدا گفتم خدایا نمیگم برش گردون فقط ازت میخام ادمای جدید بیان تو زندگیم ک فراموشش کنم و روزی ک یادم خودت اتو ماتیک حلالش کن 

تو ماه اول ده کیلو کم کردم جوری بود همه فکر می‌کردن سرما خوردم رنگ پریده و دماغی ک هی فین فین میکرد ماه دوم رو آوردم ب عرق خوردن ۳ ماه ب کوب هرشب ده کیلو رو دوباره چاق کردم شانسم افتادم تو اکیپ طبعیت گردی ، کوه نوردی ، مهمونی ، دورهمی ، کمپی و ... 

تو این همه آدمی ک دیدم با پسری دوست شدم ک واقعا انگار خودم با خودم دوست شدم بهم روز اول گفت ی روزی از اینجا رد میشیم و یادت نمیاد شب اولی ک منو دیدی و ازش گرفتی گریه کردی 

همینم شد از این داستان ۹ ماه میگذره و من از خدا ممنونم از وقتی تموم شد پیشرفت کردم تو این ۹ ماه فقط بال بال زدم ک موفق بشم و شدم  جوری ک ماه پیش پیام داد فقط داشت طومار چیزایی ک بهش رسیدم رو تبریک میگفت و من فکر نمی‌کردم کسی ک منو از ماشینش پرت کرد بیرون وسط خیابون و من باز عین اسکلا رفتم منت کشی ک برگرد بهم پیام بده و من ن قلبم بزنه ن خوشحال بشم ن ناراحت بشم و حتی الان ب جایی رسیدم ک دیگه عین چند ماه پیش نمیگم چرا من خر بااین بودم حتی دیگه ب خودمم بد نمیگم برای انتخابم ولی ازش درس بزرگ گرفتم 

توام میتونی فقط ب قول دوستم باید از خدا بخای من باور نمیکردم چون باور نمیکردم کات نمیکردم ولی رسید ب جایی ک دیگه نتونستم و خدا لحظه ب لحظه با من بود  و ی رفیق خیلی خوب پیدا کردم ک انگار با خودم دارم وقت میگذرونم 

من حتی نمیتونم کسیو به جاش بیارم...

خدارشکر من تونستم ، اون پسر تپه نریده تو کار بد نذاشته بود حتی عکس ازم پخش کرد ک ازش شکایت کردم 

هرکی رابطه مارو میدید میگفت بخدا دعا برات نوشته و بعضی وقتا فکر میکنم میگم راست میگن از بس تو دعوا داد میزد بهم فش میداد نمیذاشت حرف بزنم رفتم روانپزشک و در آخر صفت جدید روانی بودنم ب صفت هایی ک بهم میداد اضافه شد 

بعضیا خوبن ولی نمیدونی چرا نمیشه یهو تموم میشه ولی این یکی از خدا ممنونم ک دیگه نذاشت رو خیانتشم چشم ببندم و مهرش و از دلم کند 

طرف به راحتی چشمش رو روی ۱۵ سال زندگی مشترک که لحظات عاشقانه هم کم نداشتند می‌بنده بعد میگی ۶ سال دو ...

نمیدونم شاید ولی من خیلی هارو دیدم ۶ یا۸ یا۷ سال دوست بودن کات کردن بعد یه مدت بهم برگشتن

من تو زندگیم تاحالا تجربه این ک واقعا ی پسر رو از ته دل دوست داشته باشم و براش وقت بذارم و خلاصه هرچ ...

کاش منم مثل تو بشم خواهرم زندگیم بهم‌ریخته همچیم شده هیچ هیچ هیچ درس و امتحانا هنرو خراب میکنم در خالی ک خیلی مهمن دست خودم نیست تازه ۳ روزه جدا شدم باید خودم پیدا کنم زمان میخوام اما زندگی و وقت درس اینا حالیش نیست رفت ولی زندگیم‌خراب کرد‌رفت رف ولی نیازش برطرف کرد رفت رفت ولی ی ۱۰۰۰ ت خرج نکرد رف...

دعا کن منم مثل ت بشم خدا ب منم کمک کنه بخدا اسلا انگار ن انگار دخترم رسیدگی ب خودم کانل فراموش کردم کارم شده خواب غصه خواب غصه خواب غصه

هیچ وقت نمیبخشمت پست ترین آدم دنیا امیدوارم انقدر درد بکشی و عذاب تو زندگی که نفست قطع بشه دوباره درد کمرت خم بشه دوباره درد ولی هیچوقت نمیری فقط درد بکشی و عذاب امیدوارم یه دختر ......گیرت بیاد و آنقدر بهت خیانت کنه تا بفهمی با احساسات یه دختر معصوم بازی کردن یعنی چی خدایا حق من نگیری بندت نیستم💔

کاش منم مثل تو بشم خواهرم زندگیم بهم‌ریخته همچیم شده هیچ هیچ هیچ درس و امتحانا هنرو خراب میکنم در خا ...

عزیزم به خودت برس اون خوب نبود 

حداقل اینه که هم سطح هم نبودید 

شاید نیمه گمشده تو یکی دیگه باشه