2777
2789
عنوان

اگه یه جراحی مهم انجام بدین انتظار دارین همکاراتون حالتونو بپرسن

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله دیگه گفتم

من واقعا انتظاری نداشتما ولی خب از دست اونایی ک نیومدن ناراحتم چون ۵ دیقه هم طول نمیکشید تا برسن طبقه بالایی بود ولی نمیدونم دیدمشون چ برخوردی داشته باشم

اگر بیان که حتما خوشحال میشم

نیان، یه مقدار توی ذوقم می‌خوره فقط 🥴که اونم بعدا با خودم کنار میام

اینکه بخوام تلافی کنم، سرسنگین شم، فکر کنم مشکلی با من داشتن و..نه اصلا.

جدی می‌گم بهت، مدتهاست پذیرفتم که من نمی‌تونم هیچکس رو به هیچ کاری وادار کنم، در ثانی از کل شرایط یک آدم خبر ندارم که چرا یک تصمیم رو گرفته.

اگر اون کسی که نیومده توی شرایط مشابه قرار بگیره به حس و حالم توی اون لحظه نگاه می‌کنم، حتی شاید رفتم دیدنش، نه برای اینکه خجالت‌زده‌ش کنم یا بگم من آدم خوبیم، نه، فقط چون با خودم اینطوری تصمیم گرفتم که اینطوری حالم بهتره.

رها کن عزیز

واقعا مهم نیست، مهم اینه که سلامتیت رو به دست آوردی.

امیدوارم روزبروز بهتر باشی.

اگر بیان که حتما خوشحال میشمنیان، یه مقدار توی ذوقم می‌خوره فقط 🥴که اونم بعدا با خودم کنار میاماینک ...

ببین واقعا من خودم اصلا اینجور مواقع انتظاری ندارم ولی خب ساله بخش خودمون با بخشی که بستری شدم ۵ دیقه بود واسه همین نمیدونم چرا دلم صاف نمیشه با اونایی که نیومدن و دقیقاااا خیلیم بدم میاد وقتی دیدمشون بخوام سرسنگین یا بد رفتار کنم چون اصلا نمیخوام بفهمن ناراحت شدم یا انتظاری داشتم ازشون ولی از طرفیم دلم صاف نمیشه نمیدونم چ کنم!

ممنونم عزیزم تندرست و سلامت باشی❤️

بعدا ببینینشون واکنشتون چیه؟

معمولی . خیلی سلام و احوال پرسی گرم نمیکنم ولی بی احترامی هم نمیکنم اگه چشم تو چشم شدم یه سلام معمولی میدم اگه هم چشم تو چشم نشدم نمیرم جلو برای احوال پرسی حالت خیلی خنثی رفتار میکنم