2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته

50 بازدید | 6 پست

سلام 

دوساله داریم بنایی میکنیم همرو از جیب میزاریم شرایطمون خیلی سخته میخاستیم چهل تومن وام بگیریم قسطش ماهی یک و هشتصد اینا میشه هیچکس نیومد ضمانتمونو بکنه 

درصورتی ک اصلا بد حساب نیستیم و اینو همه میدونن همسر من اول قسطاشو میده بعد پول تو جیبشو برمیداره 

ب هرکی گفتیم گفت وای وای برای چهل تومن موندین

دیشب ب خالم گفتم گف مگه من اختیار خودمو ندارم

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
الان شرایط واسه همه سخته فقط شما نیستی نمیدونم چرا انقدر اوضاع بد شده

داغونه داغون یک نفر نیس ک راضی باشه

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ، این مدل سختی ها خیلی تو زندگی پیش ادم دلش میگیره

اما باعث میشع رفیق راه و دشمنت رو بشناسی و به موقع درست مثل خودش براش جبران کنی

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

عزیزم ، این مدل سختی ها خیلی تو زندگی پیش ادم دلش میگیرهاما باعث میشع رفیق راه و دشمنت رو بشناسی و ب ...

واقعا اصلا توقع نداشتم ازشون اما خدای ماهم بزرگه

واقعا اصلا توقع نداشتم ازشون اما خدای ماهم بزرگه

همیشه از اونایی ناراحت میشم که ازشون توقع نداریم😔

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

همیشه از اونایی ناراحت میشم که ازشون توقع نداریم😔

ای بابا