2777
2789
عنوان

ازدواج با پسرعمو

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 37 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قضیه شما چطور بود

دو تا پسرعموم خواستگارم بودن ولی من پسردایی ام رو دوست داشتم

پسردایی ام اومد خواستگاری ام عمو هام اجازه ندادن ازدواج کنم

بابام هم که پشت برادراش یا باید زن پسرعموم میشدم یا قید ازدواج رو میزدم

منم گفتم شوهر نمیکنم

چون از من اطمینان ندارن چیزی نمیگن دوطرف

اگه اجازه دادنت به معنی اینکه اره حتما بگو نه

ولی بیاد اشنا بشی فکر نمیکنم مشکلی باشه من خودم با ازدواج فامیلی مخالف نیستم

معتقدم خیرش به من رسیده البته ازدواج مامان وبابام
خودم مجردم

راضی هستیمیشه کامل بگی چیشد و چطور شد

از ۱۰۰درصد ۴۰درصد راضیم(فقط فرق من باتو اینه خانوادم اجبار نکردن)احلاقش بد نبود تااینکه بعد عروسیش ابجیاش وحشتناک یادش داد اینم دهن بین اونا شد انقد یادش دادن خسیس شد ...در کل اگ دخترم وسط نبود طلاق میگرفتم ..خانوادمو پیر کردم خیلی دعوا داشتیم باهم کتک کاری قهررفتن 

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
از ۱۰۰درصد ۴۰درصد راضیم(فقط فرق من باتو اینه خانوادم اجبار نکردن)احلاقش بد نبود تااینکه بعد عروسیش ا ...

عزیزم ایشالا ارامش سهم دلت باشه

منم اجبارم نمیکنن یا مستقیم چیزی نمیگن فقط میدونم بابام خیلی راضیه ب این وصلت

عزیزم ایشالا ارامش سهم دلت باشهمنم اجبارم نمیکنن یا مستقیم چیزی نمیگن فقط میدونم بابام خیلی راضیه ب ...

مرسی مهربون...بابای منم خیلی دلش میخواست ولی اجبار نمیکرد ادم از رفتارش میفهمید

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀