2777
2789
عنوان

پشیمونی در عقد 😭😭کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 29 پست

در اینده مادرشو قراره مشکل بشه در بهترین حالت خونت نزدیکش میشه در بدترین حالت باید پیشش بمونین که در هر صورت خودتو برای دخالت ها فراوان اماده کن

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا من دیونه کردی عقد هستین سر زندگی نرفتی باباشون فوت کرده اختیارشون به دادششون شاید منبع درامدشون سهم داشته باشند پشیمونی جدا بشو شما یکم درک کن برادرشون 

بابا من دیونه کردی عقد هستین سر زندگی نرفتی باباشون فوت کرده اختیارشون به دادششون شاید منبع درامدشون ...

ب خواهراشون ازدواج کردن خونه مدرشون نیستن ک بگیم اره مجبوره . شوهر دادن دیگ 

ب خواهراشون ازدواج کردن خونه مدرشون نیستن ک بگیم اره مجبوره . شوهر دادن دیگ

اها پس گریه نکن به شوهرت رک بگو خواهرات نزدوج هستن شوهر دارند اگر میحایی فکر ایندمون نباشی من نمیتونم فردا بچه دار میشیم اوضا ع ببین باید فکر خودمون باشیم اگر میخایی مادرخرج باشی بهتره راهمون جدا کنییم

از در دوستی وارد شو با شوهرت صحبت کن، بگو اینا مگه شوهر ندارن، جور شوهرشون رو تو چرا باید بکشی، بعدم بهش پیشنهاد بده هر وقت خواهرش زنگ زد چی بگه که احتراما حفظ بشه و دعوا نشه