2777
2789
عنوان

خانوما لطفاً بیاین

102 بازدید | 21 پست

از نوره استفاده کردین تا حالا؟ 

واسه موهای زائد دست و اینام میشه استفاده کرد؟ 

کل موهارو از بین می بره؟ 

نمی سوزونه؟ 

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
بستگی به پوستت داره و نوره ای که بگیری. من دفعه اول دوم از دی جی کالا خریدم خوب بود دفعه سوم دست وپا ...

خو یعنی نوره ها باهم فرق دارن؟ 

خو اصلش کدومه؟ 

نمیسوزونه؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله کامل از بین میبره

نه نمیسوزونه البته بستگی داره چطوریشو بخری

یادت باشه قبل اینکه نوره بزاری حتما مراقب باس خیس نشی چون میسوزی اونوقت

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

هرچقد زیاد بمونه خب بیشتر میسوزه من یه ربعم وایمیستم نمیسوزونه بستگی داره چقد نورت شل باشه یا سفت باید خمیری طور باشه بعدم به دمای ابت بستگی داره اره برای دست و پاهام میشه دست و پا کلن میره مال من موهای زائدم ک میگی اولا مال من خوب نمیرفت الان باز میره 

بله کامل از بین میبرهنه نمیسوزونه البته بستگی داره چطوریشو بخرییادت باشه قبل اینکه نوره بزاری حتما م ...

خو یعنی کدوم بهتره؟ 

یعنی بهترینش کدومه

خو یعنی نوره ها باهم فرق دارن؟ خو اصلش کدومه؟ نمیسوزونه؟

میگم شاید اونیکه اصلا نبرد زیاد تو مغازه مونده بوده تاثیرش رفته بوده.وگرنه دفعه اول دوم خوب بود روشم زده بود نوره زرنیخ دار... ابجیم استفاده میکنه راضیه فقط میگه باید از عطاری معتمد بخری زیادم نزاری بمونه

آره میبرهاما کلی دردسر داره بوی گند، حواست باشه دیر برداری زخم میشه زود برداری موها نمیرنبعدم بعد دو ...

آخه خیلی تعریفشو شنیدم چند دقیقه باید بمونه؟