2777
2789
عنوان

عشق کجاست چرا جدا شدین چند سال باهم بودین اون مجرد یا متاهل شما چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 89 پست

قطعا دوست داشتن نبوده...اگر دوست داشتن باشه بخاطر یه مخالفت به جدایی کشیده نمیشه،الان خوشحال باش که رفته یه روزی خوشحال میشی از نبودنش و حتی فکر هم بهش نمیکنی عزیزم،اون روز نزدیکه...موفق باشی دوست جان..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازکجای زندگیم بگممن هیچوقت عاشق واقعی نشدم توسن کم طلاق گرفتم وبعدش عاشق یه پسر‌مجرد شدم اون منوعاشق ...

تو منی یا من توام ؟؟؟

الهی دورت بگردم برات از خدا عشق آرزو میکنم و آرامش امیدوارم دوباره عاشق شی و به وصال برسه 

برات آرامش آرزو میکنم 

باور کن خدا حواسش بهمون هست 

در ناامیدی بسیار امید هست بسیار 

منم از روزی میترسم که خبر ازدواجشو بشنوم 

خوشبخت ترین باشی پشیمون نیستی ؟؟

نه خیلی هم خوشحالم ک ازدواج کردم 

هر چقدرم منتظرش میموندم نمیومد جلو شرایط مالیش هم اوکی نبود 

ولی الان هیچ کمبودی ندارم از همه لحاظ تامینم 

قطعا دوست داشتن نبوده...اگر دوست داشتن باشه بخاطر یه مخالفت به جدایی کشیده نمیشه،الان خوشحال باش که ...

مممنونم عزیزم 

من از روزی میترسم که خبر ازدواجشون بشنوم میمیرم یعنی 

مممنونم عزیزم من از روزی میترسم که خبر ازدواجشون بشنوم میمیرم یعنی

فکر میکنی فقط اینارو به خودت تلقین نکن،یه روزی میرسه که اهمیتی برات نداره حتی زره ای...به چیزلی خوب فکر کن..اسنکه یکی که واقعا دوستت داره حداقل یک روز پیدا میشه و کنارت هست جوری که تو همه اتفاقات تلخ و سخت گذشتتو فراموش میکنی و درکل به موضوعات مثبت و خوب..خودتو درگیر کار و سرگرمی در اوقات فراغت کن که کمتر فکر کنی ..به هر حال زمان نیازه عزیز دل و میگذره..

نمیدونم شب خابید صب بیدارنشد فشارخونش بالارفته توخواب و سکته مغزی کردن دکتراگفتن اینجوری فقط۲۳سالش ب ...

وای خدا چقد جوون عزیزم خدا بهت صبر بده 

خودت چند سالته 

منم مامانم ۲۱ سالش بود خودمم ۳ سالم نشده بود که بابام فوت کرد 

وای خدا چقد جوون عزیزم خدا بهت صبر بده خودت چند سالته منم مامانم ۲۱ سالش بود خودمم ۳ سالم نشده بود ک ...

مچکرم عزیزم خدا پپرشماروهم بیامرزه منم۲۴سالمه و پسرمون۲سالش نشده بود که همسرم رفتن!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
مچکرم عزیزم خدا پپرشماروهم بیامرزه منم۲۴سالمه و پسرمون۲سالش نشده بود که همسرم رفتن!

خدا رحمتشون کنه و به دل شما آرامش بده 

چاره ای جز صبر و قوی بودن نداری بخاطر پسرت ، خدا پشت و پناهت باشه 😔

خدا رحمتشون کنه و به دل شما آرامش بده چاره ای جز صبر و قوی بودن نداری بخاطر پسرت ، خدا پشت و پناهت ب ...

مچکرم عزیزم جایگاه پدرتون هم بهشت برین باشه!یه سوال بپرسم اذیت نمیشین اگه اذیت شدین جواب ندین!

کمبود پدرتون رو احساس کردین تاحالا؟تاحالا ازخدا گله کردین چرا اینقد زود بی پدرشدین؟

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤