یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نزدیک به عید احتمالا برای ولنتاین میره بالا و عید دباره بالاتر
زمان تحویل ماشینای ۱۴۰۴ میاد درحد ۳۰۰ تومن پایین و ماشینارو ک تحویل گرفتن دباره سر ب فلک🙂
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره
استارتر الان بخر که پایین هم اگر بیاد موقته و شما ضرر نمیکنی
سال آینده طلا سر به فلک میکشه اینطور که مشخصه
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
استارتر الان بخر که پایین هم اگر بیاد موقته و شما ضرر نمیکنیسال آینده طلا سر به فلک میکشه اینطور که ...
میخاستم همینو بگم
صد در صد بخر چون بیاد پاینم درحد ۵۰ تومن ۲۰ تومن ولی دباره بیشتر میشه اصلا طلا پایین نمیاد ب هیچ وجه بالاترم میره الان بخر اونم اگ تونستی بدون اجرت
ن عزیزم ماشین گرون نمیشه فعلا تحویل ماشین های قرعه کشی اون زمان چون همه طلا میفروشن واس ماشین طلارو میادن پایین ماشینارو ک تحویل دادن طلا باز میره بالا
والا تجربه ۳۰ سال زندگیم توی این مملکت اینه که هیچی پایین نمیاد و همیشه بالا میره
ترامپ و کمبود و...هم تاثیر داره
طلا ضرر ندارد گلی ، دلار نخر ولی طلا بخر
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎