2777
2789
عنوان

عشق کجاست چرا جدا شدین چند سال باهم بودین اون مجرد یا متاهل شما چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 89 پست
بله معمولخ که میگدره خود من در حال حاصر تو وضعیت روحی مناسبی نیستم ولی به این قصیه ایمان دارم که بلخ ...

واقعا سخته. یاد حرفاش که میفتم باورم نمیشه انقدر راحت رفت. یه پیام داد گفت من فکرامو کردم ما مال دو تا دنیای متفاوتیم. براتون آرزوی خوشبختی میکنم. نمیدونم چرا اون همه حرف عاشقانه زد اولش. 

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
خب چرا برنمیگردی ؟؟پسری که واقعا بخوادت با تمام وجود ممکنه بازم به خاطر اخلاقت ولت کنه ؟

مجبور شدم این کارو کنم و رفتار هاشم هروز اذیتم میکرد و خیلی اذیت میشدم دوس ندارم تکرار شده این حال بدم

و بهم خیلی زنگ زد ولی جوابشو ندادم چون تصمیمم جدی بود و دیگ نمی‌خوام برگردم خییییلی برام سخته ولی ی روزی فراموشش میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا سخته. یاد حرفاش که میفتم باورم نمیشه انقدر راحت رفت. یه پیام داد گفت من فکرامو کردم ما مال دو ...

عزیزم داری میگی حرف درسته ؟؟

خب منم الان بزار بهت چند تا حرف بزنم 

دورت بگردم تو زیبا ترین دختر هستی عاشقتم تو دنیای منی 

خواستم بگم حرف زدن همه بلدن راحت ترین کار حرف زدن 

ببین در عمل برات چیکار کرد ؟!

عزیزم داری میگی حرف درسته ؟؟خب منم الان بزار بهت چند تا حرف بزنم دورت بگردم تو زیبا ترین دختر هستی ع ...

خیلی بهم احترام میزاشت و کاری ازش میخواستم دریغ نمیکرد اما حاضر نشد خانوادشو بیاره

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
واقعا سخته. یاد حرفاش که میفتم باورم نمیشه انقدر راحت رفت. یه پیام داد گفت من فکرامو کردم ما مال دو ...

هعیییی ، چی بگم خواهر جان 

پسرا خیلیییی لاشی شدن 

مطمئن باش شماهم بلخره آدم خودتو پیدا میکنی و این رویارو فراموش میکنی

عشق داشتم ولی الان بش فکرم نمیکنم 

الان عشق واقعیم شوهرمه 😍♥️

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه سال دوست بودیم یه سال عقد ۳سال هم عروسی کردیم و الان۸ماهه که رف پیش خدا تنهام کذاشت💔

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

منم مثل شما خانوادش مخالفت کردن خودشم بی عرضه و‌بی پول بود منم خواستگار خوب داشتم ازدواج کردم اخرشم‌ کلی  حرف بارم کرد که تو بی وفایی دنبال پولی فلانی منم گفتم اره پ ایندمو خراب کنم بخاطر توئه بی عرضه و خانواده بیشعورت هی کوچیکم کنن الان خانوادشو دعا میکنم خدا خیرشون بده که باعث جدایی ما شدن 

نمیدونم متاهله یا نه ده ساله خبری ازش ندارم

ازکجای زندگیم بگم

من هیچوقت عاشق واقعی نشدم توسن کم طلاق گرفتم وبعدش عاشق یه پسر‌مجرد شدم اون منوعاشق‌خودش کرد 

ولی خانوادش نذاشتن خیلی تلاش کردخیلی ولی بعد ‌۴ سال خودشم دیگ سردشد و تسلیم‌خانوادش شد

حالم‌‌ازش‌بهم میخوره ولی بازم‌هیچکس مث‌اون نتونست ارومم‌کنه

بخاطر‌اسمم هم‌‌ک شاید از نظر همه‌خوب باش ولی ازنظرمن خیییلی زشته هیچ‌قت‌نتونستم‌اسمم روبهش بگم‌چندسال‌پیش اسمم روعوض کردم حالم‌ازخودم ازمطلقه بودنم از اون از همه بهم میخوره

درحال‌حاضر دارم با مرگ دست وپنجه نرم میکنم خیلی تلاش کردم ک  بازم مث قدیم بخاطرم بجنگه اما نشد

خیلی افسرده ام خیلی داغونم از درون متلاشی ام میترسم از تنهایی 

ازاینک بره بایکی دیگ ازدواج کنه

دلم خیلی پره دیگ کم اوردم خدادیگ منونمی بینه مدت هاست نتونسنم گریه کنم نمیدونم‌چم شده فقط میدونم ازدرون دارم اب میشم اگ گریه‌میکردم خیلی خوب بود ‌ ای کاش همه اونایی ک دلمو شکستن تاوان‌پس بدن 

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
عزیزممم خدا رحمتش کنه خیلی ناراحت شدم خدا بیامرزه چرا فوت شدن

نمیدونم شب خابید صب بیدارنشد فشارخونش بالارفته توخواب و سکته مغزی کردن دکتراگفتن اینجوری فقط۲۳سالش بود!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤