2777
2789

من رشتم مهندسی هوافضاس و ترم ۴ ام دیگه ارزش تغییر نداره ولی واقعا از شدت سخت بودنش دهنم سرویس شده و پشیمون شدم از انتخابش و میخکوب فقط باید بخونم 

تازه خودمونو جر بدیم نهایتا ۱۶ اینا بگیریم در بهترین حالت 

خیلی سخته 

کلا دانشگاه اومدن همینن حتی بچه های هنر دانشگاه هم گاهی زار میزنن 

باید تحمل کرد از درسات لذت ببر انتخاب خودت بوده بدون هیچ زوری

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آموزش زبان انگلیسی هستم ترم یکم . انصرافم بخوام بدم نمیتونم ... چون متعهد خدمتم .

واییی بالاخره یکی از زبان قبول شده

برام از کنکور و همه چییی بگو من امسال سال اخرم میخام زبان بخونم کلا همه چیزی ک بدردم میخوره بگو بهم از تراز و لول و سطح زبان و دانشگاه 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

عه حالا من حسرت میخورم ک چرا زبان نخوندم تو دانشگاه

هنوزم دیر نشده ، هر کار دوست داری بکن .

اما واقعا سخته اما دیگه نه به اندازه مهندسی هوافضا البته از زبان من باشه خوشی هم داره  

واییی بالاخره یکی از زبان قبول شدهبرام از کنکور و همه چییی بگو من امسال سال اخرم میخام زبان بخونم کل ...

من عاشق زبان بودم . خب من دانشگاه فرهنگیان هستم . تراز دعوت به مصاحبم ۸۶۰۰ شد تراز مصاحبه ام شد ۷۶۸۰ و تراز امتحانات نهاییم شد ۸۰۳۲ و در نهایت با تراز ۸۲۱۱ قبول شدم . 

خودم برای خودم هرروز کمیک انگلیسی میخوندم و ... اما چون زمان ما از یازدهم دیگه عمومی ها حذف شد از کنکور من دیگه تستی نخوندم و ی سال هم پشت موندم درنهایت ۲ سال از این دور بودم و بدون تست زدن رفتم سر جلسه