2777
2789
عنوان

عشق کجاست چرا جدا شدین چند سال باهم بودین اون مجرد یا متاهل شما چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت من حالم خوب میشه دوباره عاشق میشم ؟؟از روزی میترسم که بفهمم ازدواج کرده

اره عزیزم میشی

گذر زمان بهت کمک میکنه

اصلا پیگیری نکن 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
دوست نداشته

توی حرفاش که خیلی اظهار علاقه میکرد ولی همیشه هم میگفت من خودخواهم. روزی که به این نتیجه برسم مناسبم نیستی میرم. 

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
بنظرم اینجور آدما نمی‌خوان همش برای من سواله

واقعیت همینه

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
توی حرفاش که خیلی اظهار علاقه میکرد ولی همیشه هم میگفت من خودخواهم. روزی که به این نتیجه برسم مناسبم ...

به حرف نیست کسی ک این حرف هارو بزنه یا عاشقت نیست 

یا دوست داشته و الان ندارع

میگذرع عزیزم ، میگدره

واقعا؟ من امروز میخواستم زنگ بزنم خواستگارم خواهش کنم یه بار دیگه همو ببینیم. خیلی جلوی خودمو گرفتم و کلی گریه کردم.

واقعا؟ من امروز میخواستم زنگ بزنم خواستگارم خواهش کنم یه بار دیگه همو ببینیم. خیلی جلوی خودمو گرفتم ...

بله معمولخ که میگدره 

خود من در حال حاصر تو وضعیت روحی مناسبی نیستم ولی به این قصیه ایمان دارم که بلخره میگذره 

نه زنگ نزن 

خودتو سبک نکن 

واقعا؟ من امروز میخواستم زنگ بزنم خواستگارم خواهش کنم یه بار دیگه همو ببینیم. خیلی جلوی خودمو گرفتم ...

اره واقعا همه چی میگذره 

تصور کن یکی عزیزشون از دست میده خدای نکرده روز اول چطور هست بعد ۴۰ روز چطور 

پس ببین گذر زمان خیلی تاثیر میزاره 

من به خدا امیدوارم