خب من تازه شوهرم کردم میخام نی نی دار بشم نمیشع الان همه چی خب باشه بچم بزرگ بشع بفرستمش دانشگاه بعد ...
یه چیزایی گفتن که امسال میاد
چون سال فرد هست
تو سوریه هم که جنگه خیلی چیز ها هست
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
طبق روايات تا خوزستان يا بيشتر ميره ولي خراساني قيام ميكنه و نميزاره پيش روي كنه
پس به تهران نمیرسه؟
همتون بباید تهران 😃
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
[QUOTE=366618639]طبق روايات تا خوزستان يا بيشتر ميره ولي خراساني قيام ميكنه و نميزاره پيش روي طبق رو ...
یمانی قیام میکنه ولی خراسانی هم قیام میکنه