فردی به نام سفیانی میاد ایران و یمن همه کشورا عراق میگیره بعد میره مکه خونه خدارو خراب میکنه یه فردی ...
ايرانم میاد؟😭
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
الانم دقت کنیم نشانه جنگ در سوریه بود نشون دهنده اینکه ظهور نزدیکا
من خیلی میترسم از سفیان
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
یا خدا چه وحشتناک من تحمل این جور اتفاقات رو ندارم و دعا میکنم قبل از این اتفاقات بمیرم🥺
منم میترسم چون سفیان وحشی هست همش آدم میکشه
بله دیگه میاد طبق روایات خونه خدارو خراب میکنه و بعد زمین این فرد خونریز رو میبلعد
من خوندم نگفته بودن میاد ایران یادمون خراسان
نه نميتونه خراب کنه به مکه نمیرسه
اشتباه داري ميگي عزيزم خسف بيداء سپاه سفياني رو ميبلعهخود سفياني توسط حضرت مهدي در كوفه ذبح ميشه
تو ایرانم میاد؟