2777
2789
عنوان

ی مادر 23 سالم ک 2 تا فرشته داره ولی بشدت پژمرده ام

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 61 پست
خب وکار کنیم برات؟ 😶😐🤣

ازم تشکر کردی؟😂😂😂اگه نه که لاقل یه دسته گل واسم میفرستادی دم خونمون واقعا که متاسفم💔😭دیگه من از این سایت میرم رد خونمو از تو باید بگیرن

شوخی میکنم یکم حال دلم خوب نیست شمام که گفتی خسته ای خواستم هم خودمون لبخند رو لبمون بیاد هم کسایی که میخونن

من بچه دومم ۲۰ روزه بدنیا اومدهدختر دوممه.از ناراحتی همسرم بهم ریختمشاید اگر پسر بود شرایط فرق میکرد ...

بمیرم برات عزیزم چقدر سخت خیلی ناراحت شدم 

و باید بگم ک شوهرم ی بلاهایی سرم اورد ک نگو میگفت بچه باید پسر باشه اگه نباشه باید بندازیش منی ک عاشق دختر بودم شبانه روز ارزو میکردم پسر باشه مجبور نباشم بندازم همون بخاطر این کاراش افسرده شدم الانم ک انگار ن انگار بچه بدنیا اوردم دوماهه نخابیدم بهم میگه چیکار کردی مگه ی بچه بدنیا اوردی دیگه چرا اینجوری میکنی هر روزم یکی رو دعوت میکنه خونه باید بهش شام وناهار  بدم اخرین بار همراه خانوادش و یکی از فامیلاشون ب مامانم اینا گفتم شام بیان مامانم بکم بهم کمک بده چون از اون طرف کسی عقل شعورش نمیکشه بلند شه انگار کورن ی قیامتی بهم کرد ک نگو با گریه زنک زدم گفتم نیاین شوهرم راضی نیست مامانم کلی ناراحت شد اخ نگم برات ک دلم خونه بخدا😭😭😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره