2777
2789
عنوان

امروز یکی رو دیدم انقد باکلاس بود خیلی ب دلم نشست

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 59 پست
چقد بعضیا تو جذابنحتی بدون اینکه باهاش حرفی بزنی از چهرشون میبارررهههه

بعضی ها هم ظاهری هم باطنی واقعا زیبان 

منم از خانم های الگانت خیلی خوشم میاد ی اعتماد به نفس و ی اقتدار خاص و جذابی دارن ی چیزی خاصی دارن که اونو از بقیه متمایز می‌کنه بعضی ها اینو که دارن هیچ چهره هم زیبایی ازش می‌باره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۷۹ قدمه به همه هم محل میذارم 😂😂😂😂

قدبلندا خیلی مهربونن من قدم بلند نیس مغرورم😆

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
فقط بافتسو دیدی دیگه چی دیدی ازش لباس فقط همون بود

آره باورت میشه فقط بافت و صورتش رو دیدم با جوراب سفیدش رو 

شالش یادم نیست حتی

من عاشق شدم😂😂😂😂😂

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
بعضی ها هم ظاهری هم باطنی واقعا زیبان منم از خانم های الگانت خیلی خوشم میاد ی اعتماد به نفس و ی اقت ...

اره واقعا 

خدادادی دل میبرن 

کاش من جاش بودم واقعا

😂😂

والا😆

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
تو عزیز دلی 😂😂😂😂بده لپتو گاز بگیرم 🥹

ژژژژون ژژون☺️😂

بیا برو بابا کردا هممممممممه باکلاسن و خوش اندام و خوش هیکل و با جذبه تو خودت الان جز نامبر وان های ...

😍😍😍😍🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷

سلااااااااااااام سوژین گیان خاسی؟خوشیای به قوربانت بم دردت له گیانم چاوکانم 🫂 🫂 🥺🥺🥺🥺🥺چنی دلم ...

سلام عزیز دل خوت خاسی

خدا نکا نازار 

قضات لم

منیش دلم ارات درات😘😘

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد