2777
2789
فان بود اقاالکی هم شده بخندید بخندید😂🥲

😂😂😂اگه بچه های مردم دزدیدع باشه چی به پلیس گزارش میدادی😟😱😱

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 خیانت هیچ توجیهی نداره گاهی حتی چت ساده هم خیانت حساب میشه  پس مواظب رفتارامون باشیم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼

والله انقد میپرن به زن و بچه ها مردم سگ ولگردن دیگه

والا من هرروز وقتی میرم سرکار کلی سگ تو راهم هست هیچکاری باهاشون ندارم هیچکاری هم تا وقتی اذیتشون نکنم باهام ندارن یعنی الان بهشون غذا ندیم چیزی تغییر میکنه؟ من خودم سگ دارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری

عالی تو چطوری 🥰

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 خیانت هیچ توجیهی نداره گاهی حتی چت ساده هم خیانت حساب میشه  پس مواظب رفتارامون باشیم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼

😂😂😂اگه بچه های مردم دزدیدع باشه چی به پلیس گزارش میدادی😟😱😱

ولی خدایی بهشون اعتماد نکنین

اینا همشون یه باندن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
به این گربه‌ها غذا ندید دقت کنید می‌بینید بچه ها اصلا شبیه خودش نیستن، اینا بچه‌های گربه‌های فقیر رو ...

ژونننننننننمنمنمممننننمنننم ماددددررررررر من مردم براشون 😂🥺🤩❤️

ولی کلا ب هر حیوونی تا حد توانتون کمک کنید غذا بدین اگ درمان لازم داره و در توانتونه ببریدش دامپزشکی ...

به چشم🥲👌🏻🥰

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
مرسیی همیشه اینطوری باشی🥲 تاپیک باز ترکیددد میخواستم تاپیک بزنم ترسیدم برینن بهم

😂😂😂😂چرا ترسیدی خب

قربونت عزیزم خودت چطوری