2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کسی که از رنج کشیدن انسانی دیگر لذت ببره؛ از دایره انسانیت خارج شده!

حتی در مورد جنایتکاران و مجرمین بزرگی مثل صدام از مجازات شدنشون باید راضی بود نه خوشحال!  

راضی از بابت اجرای نسبی عدالت و ناراحت از اینکه تباهی یک انسان ناراحت کننده است و غم‌هایی حاصل خواهد شد برای افرادی که نقشی در جرایم انجام شده نداشتند.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
اگه کسی از این قضیه خوشحال بشه چجور آدمیه ؟

بخدا دلم نمیاد کسی رو قضاوت کنم

ولی من حتی ذره ای حسادت به یکی پیدا کنم 

همون موقع ک مقایسه میکنم یهو به خودم میام

میگم من ک اینقد بد نیستم این افکار چیه تو ذهنم میاد 

ایشالله روز به روز شادتر باشن موفق تر باشن

نه از غصه دیگران غصه دار می شم ، این مدل ادما زندگی بدی داشتن پر از عقدن

من زندگی سختی دارم و ناکامی ها و حسرت های زیادی دارم 

وقتی میفهمم یکی از هم سن و سال هام یا یکی از دوستانم مشکل بزرگ یا به بیماری لاعلاج مبتلا شده خوشحال میشم و حس میکنم که فقط من نیستم که مشکلات دارم

ناگفته نماند فوق العاده مهربون و باوجدانم 

ولی در عین حال اینطوری هم هستم