2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زندگی سختی دارم و ناکامی ها و حسرت های زیادی دارم وقتی میفهمم یکی از هم سن و سال هام یا یکی از دو ...

فقط بخاطر عقده هاته، بخاطر دردهایی ک کشیدی و راه نجاتی ازشون نداشتی، ک همدرد نداشتی، خودت باید با خودت همدردی کنی

چطور؟بیشتر توضیح می‌دید؟

آدم وقتی ی شرایط تلخی داره ک ازش نمیتونه خلاص بشه و از طرفی هیچکس رو نداره ک باهاش همدلی کنه ، ی جور حس کینه و نفرت و انتقام میاد تو دلش، با خودش میگه حالا ک من اسیر درد و رنجم ، میخوام درد و بلای بقیه رو هم ببینم تا فقط نبینم ک خودمم ک دارم رنج میکشم ، بقیه هم باید مث من رنج بکشن و این باعث میشه کمتر احساس درماندگی و فلاکت کنه، احساساتت طبیعیه، ولی باید ب خودت کمک کنی و از رنجهات عبور کنی،مطمئنم پدر و مادر بی توجهی داشتی ک بهت توجه و محبت و حس حمایت نمیدادن ک الان اینجوری شدی

آدم وقتی ی شرایط تلخی داره ک ازش نمیتونه خلاص بشه و از طرفی هیچکس رو نداره ک باهاش همدلی کنه ، ی جور ...

آها متوجه منظورتون شدم 

آره درسته 

چون ذاتا آدم مهربون و باوجدانی هستم 

اما وقتی از مشکلات دیگران باخبر میشم احساس شادی و شعف عجیبی میکنم 

وقتی میفهمم یه نفر مشکل بزرگ داره خوشحال میشم بخصوص اگه دوست نزدیکم باشه 

نسبت به غریبه ها هم همینطورم ولی یه ذره کمتر 

دقیقا همونطور که گفتید حس میکنم تنها نیستم و بقیه هم مشکل دارن 

من مادرم سر زایمان من از دنیا رفت و هرگز ندیدمش😔😔

پدرم هم وقتی 5 ساله بودم فوت کرد

آها متوجه منظورتون شدم آره درسته چون ذاتا آدم مهربون و باوجدانی هستم اما وقتی از مشکلات دیگران باخبر ...

خیلی درد کشیدی، احتمالا همیشه ب این غم دچار بودی ک چرا پدر و مادر تو باید از زندگیت برن ولی بقیه پدر و مادر دارن، و از شدت اندوه و کاری ک ازت برنمیومده ک این حقیقت رو تغییر بدی حسابی کلافه بودی، اونقدر کلافه و درمونده ک فقط با دیدن بدبختی دیگران میتونستی ذررره ای احساس کنی ک زندگی فقط با تو بی رحم نبوده، و اینجوری تسکین پیدا کنی.

داداش گلم تو خلا روحی زیادی داری ولی مشخصه روح و قلب بزرگی داری، تا میتونی ب خودت عشق بورز و خودت رو مورد محبت خودت قرار بده، این خلا کم کم بهبود پیدا میکنه، منم بااینکه پدر  و مادر داشتم همییییشه رنج کشیدم چون والدینم محبت و توجه نداشتن بهم، ولی با محبت و عشق ب خودم حالم خیلی بهتر شده، اگر ما تونستیم تو هم میتونی♥️🌹

خیلی درد کشیدی، احتمالا همیشه ب این غم دچار بودی ک چرا پدر و مادر تو باید از زندگیت برن ولی بقیه پدر ...

دقیقا درسته 

فوت پدر و مادر به کنار ، هزار تا بدبختی وحشتناک دیگه هم خدا به سرم آورد و من رو به یه موجود افسرده و ضعیف النفس تبدیل کرد 

سلامت باشی خواهر مهربانم❤️❤️❤️

امیدوارم هیچ وقت غم نبینی 

آخی🌺 ایشالله خدا به دلت آرامش بده تا از پس مشکلات زندگی بربیای

ممنونم از توصیه و دلسوزیت❤️

امیدوارم بتونم روی خودم کار کنم 

دقیقا درسته فوت پدر و مادر به کنار ، هزار تا بدبختی وحشتناک دیگه هم خدا به سرم آورد و من رو به یه مو ...

خدا رحیمه، اونی ک رحم نداره بنده هاشه.

خدا رو دشمن خودت نبین، اینجوری التیام پیدا نمیکنی عزیزم.

بگو هر اتفاقی افتاده برای رشد من لازم بوده، گل رز تو خاک خوب رشد میکنه و گل نیلوفر توی باتلاق! 

زخم ها مسیر عبور نور هستند،هرچی زخمی تر باشی، فقط قراره نورانی تر باشی✨🌹♥️

خدا رحیمه، اونی ک رحم نداره بنده هاشه.خدا رو دشمن خودت نبین، اینجوری التیام پیدا نمیکنی عزیزم.بگو هر ...

بله درسته میفرمایید

این مشکلات و گرفتاری ها برای صیقل دادن روح ماست و باید به ف.ال نیک بگیریم 

قبول دارم فرمایشت رو

ولی خب راه سخته باید تحمل کرد