2777
2789
عنوان

میخوام برم طلای خواهرشوهرمو بدزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4235 بازدید | 149 پست

به پدرت بگو واست طلا بخره.

حتما هم روانپزشک برو ، احتمال زیاد افسردگی یا اختلالی داری که منطقت از کار افتاده .وگرنه خودتم فکر کنی حسادتتت منطقی نیست.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
نمیگم برا من بخرن. برا پسرشون و نوه شون هم یه جفت جوراب میخریدن درمقابل طلاهای اون..بابام برامن خیلی ...

شما  زندگینت مستقله بچه  داری  تا ابد که نباید به شما سرویس بدن عجبا  

با تبعیض مخالفم ولی این توقعاتو از بابای خودت فقط میتونی داشته باشی 

میگی قبلا داده بگو بازم بده مثل پدرشوهرت 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیه داستان

وحشتناکه 

خواهشا تو گروه‌ها اطلاع رسانی کنید

یه خونواده ۹ نفره رشتی  ۲۹ ماه گروگان بودن

ظاهرا دختر یکی از آشناها با همدستی چند نفر با پیامک و تلفن

یه خونواده رو میکشونن یه جا 

و تموم اموالشون در عرض نزدیک ۳ سال به نام خودشون ثبت میکنن و اینها به وحشناکترین نوع تو این سه سال حبس شکنجه میشن...  و بعد بطرز مشکوکی گروگان گیرها فرار میکنن

هیچوقت به هیچ کسی حتی آشنا اعتماد نکنید

داستانش کامل هست تو گوگل که امروز منتشر شده

واااای انگار دوست منی فقط اینکه به دوستم جای خوب شهرمون خونه دوطبقه شیک دادن ولی بازم چشم نداره خواه ...

من کاری به استارتر ندارم ولی دخترای ایرانی با تفکر اینکه با کسی ازدواج کنن دیگ همه چیز اون خانواده برای اوناست ازدواج میکنن بین دخترا زیاد شنیدم اینو خیلی اشتباهه

خوب باش ولی ساده نه🎀

بنظرم من هیچکدوم اینایی که گفتی هیچ جوره به شما ربطی نداره هرکی با ارزه است گلیم خودشو از آب بکشه بیرون پولای خودشون هرجور دوست دارن خرج هرکی که دوست دارن میکنن کار شما عین پروگری هست

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

فک کن اگ پدرهمه چیزوب اسم دخترش زده باشه بعد مرگش این عروس متوجه بشه برن واسه انحصاروراثت بگه خدابیامرزهمه روزده ب نام دخترش این خودشومیکشه😭😭دقیقاکاری ک یکی ازفامیلاکرده تازندست همه روزده ب نام دخترش 

یا ابلفضل

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه 

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

ای زن ککای عفریته بیچاره داداشم بالاخره ب پستت خوردم بزار داداشم بیادمیدونمچ ول وله ای بپاکنم مادرم حقمه ک بخره برام 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

خانما دزدی خاتواده رو جدی بگیرید یک کیلو طلای عروس رو خواهرشوهرش دزدید و جلوش میندازه یک کیلوهاااااااا

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
حق داری ولی نکن بزن به بی خیالی

چه حقی داره بنده خدا

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲