2777
2789
عنوان

بچه ی همسایه ب طبقه پایینی

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین مثلا یه بار من تو راهرو بودم صداش میومد که اگه غذاتو نخوری میدم اقای غریبه ببرتت

یا خدا مادر خوب دل داره بچه تو این سن به مادر احتیاج داره حداقل میزاشت بچه بعد بره سرکار 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اگه صدای بچه نبود برام مهم نبود خیلی دلم میسوزه واسش

نه شوخی کردم به مادرش بگو من چند باره دارم می‌شنوم خیلی اذیتم می‌کنه بچه خیلی بد گریه می‌کنه.

بعد اگه تازه کاری هم اونا نکردن یه بار خودت وقتی صدای گریه بچه رو شنیدی برو در خونه رو بزن ببین چیه.

ممکنه تو حموم یا دستشویی داره با بچه که صدا هم می پیچه تا بالا میاد

با کِه نَجوا بُکُنَم این هَمه تَنهایی را ...️

یکی هم دم در خونه ما وایسه فکر می‌کنه من دارم دخترم رو شکنجه میکنم بس که بهانه گیر و لجباز و بداخلاقه ..... وقتی دوربین داره خونه یعنی والدین دارن چک میکنن... شما هم کهاطلاع دادی پس نگران نباش 

من بهانه گیر نیستم به خدا🥲 فقط نگران بچه بودم

من شما رو نگفتم دخترم آنقدر جیغ و داد میزنه سرر بهانه گیریش و .... یکی پشت در باشه فکر می‌کنه دارم شکنجه ش میکنم در حالیکه مثلاً یکی از دو گوشی های کجه . برای اون یه ربع گریه می‌کنه