2777
2789
عنوان

جاریم میخواد بیاد خونمون😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حققققق

مخصوصا روزای تعطیل ک ادم میخواد استراحت کنه یهو یه پفیوز یهویی میاد 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

سرزده نیست عزیزم اطلاع داده چند روز قبل

ن کلی میگم

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

اخ اخ این پفیوزا دقیق فامیلای همسرمن 🤣ببین حتی همسرمم مخالفشونه ب پدرش گف ازین ب بعد کسی خواست بیاد بگو نیاد خانومم بچه داره نمیتونه پذیرایی کنه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

داداش همسرشه ها مگه میشه بگه نیاید

به نظر من بگو  قدمتون بروی چشم ولی من نهایتا یک روز بتونم مرخصی بگیرم و کنارتون باشم.بقیه روزا صب تا غروب سرکارم

قطعا دوهفترو نمیخواد خونه تو بمونه

والا چی بگم فرهنگ عمومی پایینه 

بهش بگی نمیتونی پذیرایی کنی کل خانواده شوهر باهات بد میشن 

میتونی بگی بهش شما مهمان نیستی برا همین اگه اومدی انتظار دارم خوپت بشوری بپزی و کارا رو انجام بدی منم چون شاغل تمام وقتم واقعا شرایط مهمانداری  ندارم بیا قدمت سر چشم 

اینطوری اگه قبول کرد ک خودش کاراشون انجام میده 

اگرم قبول نکرد ب همه میگی از ترس کار نیومد

مینیمال 

چقدر مردم از مهمون متنفر شدن

خب در طول هفته سرکارن همه حالا یه اخر هفته ۲ ساعت بعد شام بریم جایی میشیم پفیوز؟ خداروشکر خیلی وقته خونه کسی نمیرم😐

خب بهش بگو من دو شیفت سرکارم اگه دوست داری بیای دیوار های خونه رو تماشا کنید بیا

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁