2777
2789
عنوان

جاریم میخواد بیاد خونمون😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 49 پست
من میگم چرا هرچی من دعوت میکنم هیشکی منو دعوت نمیکنه🤦‍♀️ دیگه خیلی وقته جایی نمیرم

اره منم چن باری دعوت کردم که اونام منو دعوت کنن دلمون وا شه

وای اصن به روی مبارک نیوردن دیگه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
یعنی خودتم دلت نمیگیره گاهی اوقات خونه کسی بری مثلا چند ماه یبار؟ ما سه چهار ماه یبار یه شب نشینی کو ...

والا انقد مشغله دارم وقت نمیشه

ن مهمونی میرم ن از کسی توقع دارم  بیاد

خیلی وقته از خونواده و فامیل دورم اومدم ی شهر دیگه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم چه اشکال داره بیان شخصیت خود آدم اجازه نمیده به کسی نیاخونه من شما سرکارت برو خودش غذا درس کنه حتما باشوهرش میرن میکردم برا کنج خونه که نمیاد حالا فکر نکنم انقدم بمونه ببینه شما مشغله داری زودتر میرن

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت