2777
2789
عنوان

ادبیات کلاسیک

43 بازدید | 4 پست

واقعا سخته برام خوندنش 

احساس میکنم هیچ علاقه ای ندارم بهش فقط میخوام بخونم که تموم بشه بره یا نصفه ول میکنم مثلا کنت مونت کریستو واقعا انقدر کش زیادی داشت باکلی سختی خوندمش اخرم نصفه ولش کردم یا دختر کشیش 

ابلهو هم بخش اولو تااونجایی که ناستازیا با راگوژین رفت خوندم بقیشو واقعا میل و علاقه ای برای خوندنش نداشتم🤦🏻‍♀️

از اونطرف احساس میکنم کسی که ادبیات کلاسیک نخونه اصلا کتابخون نیست😐🤦🏻‍♀️

شما چجوری میخونید؟

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

ببین اول باورت رو عوض کن بعد روشت رو...

کسی که کلاسیک نمی خونه ، حتما ژانر دیگه ای می خونه و توی اون ژانر به صاحب نظری می رسه. منم قبلا فکر می کردم کسی که فلسفی نمی خونه اصلا اسم کتاب خون رو نباید روش گذاشت اما واقعا به علاقه ربط داره. شاید کسی دوست نداشته باشه.

دوم این که واسه کتابایی که روند کندی دارن( البته من از این روند کند لذت می برم) برنامه ریزی کن. اگر مثلا 800 صفحه است روزی حداقل 10 صفحه رو بخون. سعی کن موقع خوندن موزیک بی کلام گوش بدی... تازه حتی ادبیات کلاسیک هم یه نقطه اوج هایی داره و همیشه انقدر کسل کننده نیست پس تا وقتی به قسمت های جذابش می رسی با موزیک کتابو پیش ببر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اول باورت رو عوض کن بعد روشت رو...کسی که کلاسیک نمی خونه ، حتما ژانر دیگه ای می خونه و توی اون ...

مچکرم😍❤️

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید